Skip to main content

CELEBS

Γιατί η Hailey Bieber ζήτησε δημόσια συγγνώμη;

Η ανάρμοστη συμπεριφορά της σε χώρο εστίασης

 



 

Όσο σπουδαίος και σημαντικός είναι κάποιος, διάσημος ή πλούσιος, η καλή διαγωγή και συμπεριφορά είναι τα πλεονεκτήματα που κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις. Ειδικά στην περίπτωση που έχουν απέναντί τους ανθρώπους που εργάζονται στην εστίαση, η συμπεριφορά τους προς αυτούς έχει πολλά να δείξει. Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν μερικά χρόνια με την Hailey Bieber, το οποίο «στιγμάτισε» την συμπεριφορά της.

https://www.instagram.com/p/CCt9NVyFXfg/


Η Julia Carolan δούλευε στην υποδοχή ενός καλού εστιατορίου στο Μανχάταν, όπου περνούσαν πολλοί celebrities, μεταξύ των οποίων και η Hailey Bieber. Η Carolan αποφάσισε μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok, να βαθμολογήσει τις διασημότητες που πέρασαν από το εστιατόριο σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, αιτιολογώντας με επιχειρήματα τις απαντήσεις της. Στο στόχαστρο βρέθηκε και το διάσημο μοντέλο, το οποίο βαθμολόγησε με 3,5 στα 10. «Αυτό πρόκειται να συζητηθεί. Τη συνάντησα αρκετές φορές και κάθε φορά δεν ήταν ευγενική. Πραγματικά θέλω να τη συμπαθήσω, αλλά πρέπει να της δώσω ένα 3,5 στα 10. Λυπάμαι», ανέφερε η γυναίκα στο βίντεο που έφτασε μέχρι τα αφτιά της Bieber.

https://www.instagram.com/p/CCt-popFgEw/

Η 23χρονη καλλονή, έχοντας μετανιώσει για την συμπεριφορά της αυτή, αποφάσισε να αφήσει ένα απολογητικό σχόλιο για όσα συνέβησαν «Μόλις έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο και θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ αν ποτέ σου πέρασα κακή ενέργεια ή είχα κακή συμπεριφορά. Αυτό δεν είναι ποτέ η πρόθεσή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Bieber.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department