Skip to main content

CELEBS

5 celebrities που ακολουθούν vegan διατροφή και γιατί το επέλεξαν

Η λίστα με τους διάσημους ‘’vegans’’ ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο περιμέναμε



 

Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί πλέον μια απλή διατροφική τάση. Είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί έναν σύγχρονο τρόπο ζωής, προσαρμοσμένο στις νέες ανάγκες της εποχής. Όσο εξελίσσεται το είδος, είναι φυσικό να αποκτά διαφορετικές ανάγκες οι οποίες ανταποκρίνονται καλύτερα στον οργανισμό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο, στρέφονται προς αυτήν την κατεύθυνση και δηλώνουν καλύτερα από ποτέ. Όσο για τις διάσημες τραγουδίστριες και ηθοποιούς που δηλώνουν βίγκαν, το σώμα τους αλλά και γενικότερα το δέρμα τους και η όψη τους, μας αποκαλύπτουν τα οφέλη μιας φυτικής διατροφής απαλλαγμένης από τοξίνες και ζωικά συστατικά.

Miley Cyrus

https://www.instagram.com/p/B8UEMZbpewd/

Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να ανατρέψει εντελώς τις διατροφικές τις συνήθειες. Ήταν κάτι που όπως είχε δηλώσει σκεφτόταν πολύ καιρό, μιας και είχε βρει πολλές εναλλακτικές επιλογές για το κρέας. Από το 2015 έως και σήμερα η  Miley έχει επενδύσει σε μια πλούσια και υγιεινή plant based διατροφή.

Jennifer Lopez

https://www.instagram.com/p/B_Tmh71Jq5E/

Στα 50 της δείχνει πιο όμορφη και νέα από ποτέ… όσο για το κορμί της τα λόγια είναι περιττά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια JLo έχει βγάλει τα ζωικά προϊόντα από την διατροφή της και δηλώνει καλύτερα από ποτέ, τόσο στην ενέργεια της αλλά και στην γενικότερη υγεία της. Το μόνο που της λείπει, όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά είναι η πλούσια γεύση από ένα φαγητό με πολύ βούτυρο.

Natalie Portman

https://www.instagram.com/p/B991-pdDLed/

Άλλη μια γυναίκα που μας κάνει να πιστεύουμε πως το να είσαι vegan ίσως και να αποτελεί το μυστικό για τέλειο σώμα και νεανική εμφάνιση, είναι η Natalie Portman. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σταμάτησε να καταναλώνει κρέας από ηλικία μόλις 9 ετών. Η αγάπη της για τα ζώα ήταν έντονη, όπως επίσης και η δυσαρέσκεια της όταν τα έβλεπε σερβιρισμένα στο πιάτο της. Μαθαίνοντας ακόμη περισσότερα για τις σύγχρονες βιομηχανίες κρέατος, δήλωσε πως ήταν η καλύτερη επιλογή που είχε κάνει, να στραφεί αποκλειστικά στην βίγκαν διατροφή. Το ίδιο τρόπο διατροφή ακολουθούν και τα παιδιά της, όπως επίσης και ο σύζυγός της.

Anne Hathaway

https://www.instagram.com/p/Burm52zns5G/

Vegan από το 2012 και η διάσημη ηθοποιός. Πριν λίγους μήνες μάλιστα βρέθηκε σε εστιατόριο με τον Matt Damon και εκείνος παρήγγειλε σολομό και για τους δυο. «Με το που έβαλα μια μπουκιά στο σώμα ένιωσε σαν ηλεκτρονικός υπολογιστής που του έκαναν reboot», είχε πει χαρακτηριστικά.

Olivia Wilde

https://www.instagram.com/p/B8Y0hATHKwR/

H διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός όχι μόνο ακολουθεί vegan διατροφή, αλλά έχει δημιουργήσει μια δική της ιστοσελίδα (WildeThings.org) προκειμένου να τον προωθήσει.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.