Skip to main content

CELEBS

Η Jennifer Aniston κρούει τον κώδωνα του Covid

Η σοκαριστική ανάρτηση της στο Instagram

 



 

Η Jennifer Aniston έχει επιστρατεύσει αρκετούς τρόπους προκειμένου να πείσει τον κόσμο για παραμείνει προσεκτικός ώστε να μην εξαπλωθεί η πανδημία. Έπειτα από την εκστρατεία στα social media, με το hashtag που δημιούργησε και πολύ γρήγορα έγινε viral, #WearADamnMask η διάσημη ηθοποιός ξαναχτυπά με μια σοκαριστική φωτογραφία, άκρως όμως ρεαλιστική.

https://www.instagram.com/p/CCEvWDPjXc8/

Στην φωτογραφία που κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε τον καλό της φίλο, Kevin, να νοσηλεύεσαι διασωληνωμένος στην εντατική, αφού ο ίδιος ήταν ασθενής του κορωνοϊού τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο έπειτα από αρκετές μέρες, ο  Kevin κατάφερε να αναρρώσει και τώρα είναι καλά.

https://www.instagram.com/p/CC1mLDPjfUC/

 «Αυτός είναι ο φίλος μας ο Kevin. Απόλυτα υγιής, χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα. Αυτό είναι ο Covid. Είναι πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αφελείς και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να το προσπεράσουμε. Αν θέλουμε να τελειώσει –και θέλουμε, σωστά; Το πιο απλό βήμα που μπορούμε να κάνουμε είναι ΠΑΡΑΚΑΛΩ να φοράμε μάσκα. Απλώς σκεφτείτε αυτούς που έχουν υποφέρει από αυτόν τον φρικτό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και πάνω από όλα για τον εαυτό σας. Ο κορωνοϊός επηρεάζει όλες τις ηλικίες. Υ.Γ. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές του Απριλίου. Ευτυχώς πλέον έχει σχεδόν αναρρώσει. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Jen θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους followers της για την σοβαρότητα της κατάστασης.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.