Skip to main content

CELEBS

Halle Berry: Ξανά ερωτευμένη η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός;

Η τρυφερή φωτογραφία και ο μυστηριώδης άντρας



 

Είναι από τις γυναίκες που θαυμάζουμε πολύ, μιας και ξέρει καλά πώς να προασπίζει την φυσική της ομορφιά, δίνει έμφαση στην ψυχική και σωματική της υγεία, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να μείνει συνδεδεμένη με το κοινό της.

Η διάσημη ηθοποιός στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο Instagram, μας έχει συνηθίσει σε φωτογραφίες οι οποίες έχουν να κάνουν με ευεξία, γυμναστική, υγιεινή διατροφή, φυσική ομορφιά αλλά και ιδιαίτερα σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. Είναι ίσως από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και κρατά πάντα τις ισορροπίες.

https://www.instagram.com/p/CB6zPbcj7U_/

Οι πληροφορίες για την προσωπική της ζωή είναι ελάχιστες, ενώ σχεδόν ποτέ δεν δημοσιεύει σχετικό περιεχόμενο. Την Κυριακή όμως η Χολιγουντιανή star δημοσίευσε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό, το οποίο έχει εξάψει την περιέργεια των θαυμαστών της.

Στην παρακάτω εικόνα, ο φακός έχει εστιάσει στα πόδια της ηθοποιού, τα οποία βρίσκονται δίπλα σε ανδρικά.

https://www.instagram.com/p/CC2E_qTDX2b/

Τα ξένα μέσα μιλούν για νέα σχέση της ηθοποιού μετά τη συγκεκριμένη δημοσίευση. Απολαμβάνοντας μια χαλαρωτική Κυριακή, η Halle Berry αποφάσισε να κοινοποιήσει τον νέο της δεσμό, πιθανότατα μέσα από αυτή την τρυφερή φωτογραφία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα για την ταυτότητα του μυστηριώδη άντρα.

Η φωτογραφία έχει αποσπάσει περισσότερα από 122.500 likes ενώ σε πολλά σχόλια, το κοινό ζητάει από την ηθοποιό να γνωστοποιήσει περισσότερα στοιχεία για το νέο πρόσωπο στη ζωή της. Όπως είχε ομολογήσει πάντως η ίδια σε παλαιότερο Instagram live της, ήταν μόνη για τρία χρόνια και απολάμβανε αυτή την ήσυχη περίοδο στη ζωή της. Μένει να δούμε αν η ίδια δημοσιεύσει κάτι παραπάνω μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία δείχνει ότι κάτι έχει αλλάξει αισθητά στη ζωή της.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός