Skip to main content

CELEBS

Natalie Portman: Aπό την υποκριτική στο... ποδόσφαιρο

Το νέο επαγγελματικό της βήμα μας αιφνιδίασε



 

Φημίζεται για το υποκριτικό της ταλέντο και σε όποια ταινία πρωταγωνιστεί πηγαίνει εξαιρετικά καλά. Ωστόσο η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός φαίνεται πως θα κάνει ένα διάλλειμα από την υποκριτική που τόσο αγαπά και ετοιμάζεται να πειραματιστεί με ένα νέο εγχείρημα που αναμφίβολα έχει ενθουσιάσει το κοινό της.

Πιο αναλυτικά η  Portman θα είναι η αρχηγός μιας γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, που θα φέρει το National Women's Soccer League στο Los Angeles! Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, η star μπήκε στο πρωτάθλημα από την Becca Roux, εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Παικτών USWNT για να αναλάβει την ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας, βλέποντάς το ως ένα καλό βήμα  για να ενισχύσει το προφίλ των γυναικείων επαγγελματικών αθλημάτων στην Αμερική.

https://www.instagram.com/p/CCtcb8UjeAU/

"Οι αρχικές μας σκέψεις ήταν οι εξής, τι θα συνέβαινε αν υπήρχε μια ομάδα στο Los Angeles; Είμαστε το κέντρο της ψυχαγωγίας αυτής της χώρας για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δίνουν προσοχή σε αυτό το άθλημα" ;

Η αλήθεια είναι ότι η είδηση ξάφνιασε τους θαυμαστές της ηθοποιού ενώ η πρωτοβουλία της εμπνέει κάθε γυναίκα να κυνηγήσει το όνειρό της ακόμη και αν αυτό ανήκει σε κάποιον "ανδροκρατούμενο" χώρο.

Στη λίστα με τις διακρίσεις της ηθοποιού, μεταξύ της αποφοίτησής της από το Harvard και των μεγάλων κινηματογραφικών της επιτυχιών, προστίθεται τώρα το νέο σχέδιο της Portman που έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται και ανοίγει τον δρόμο την επίτευξη και άλλων ονείρων.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.