Skip to main content

CELEBS

Η Ρούλα Ρέβη έχει κάτι να μας πει για «το γυναικείο ένστικτο»

Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο


Κατερίνα Ανδρομιδά

Με δυο φωτογραφίες κι ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ενημέρωσε τους followers της για τη γυναικολογικής φύσεως περιπέτεια με την υγεία της.

https://www.instagram.com/p/CDA3zZ3Hb3q/?utm_source=ig_embed

Χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες, έγραψε: «Κοίτα .... υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος, που άφησε νησί και οικογένεια, γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ένα υπάκουο κορίτσι. Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης, ο άνθρωπος μου, αυτός που στέκομαι σούζα, που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτή».

«Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο, ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπέροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπεροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara. Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official» συμπλήρωσε για τον άντρα της ζωής της, τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.