Skip to main content

CELEBS

Ο Alex Rodriguez είναι φουλ ερωτευμένος με την Jennifer Lopez

Το τρυφερό post με αφορμή τα γενέθλια της star



Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood και δεν διστάζουν να μοιράζονται την ευτυχία τους όταν βρίσκουν ευκαιρία. Αυτή την φορά, ο παράφορα ερωτευμένος Alex Rodriguez, δημοσίευσέ ένα γλυκό post με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης του. Πράγματι, η JLo έγινε 51 και φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να της ευχηθούν, γεμίζοντας τα social media της με ευχές αγάπης.

https://www.instagram.com/p/CBgdVQzDwbs/

Ο σύντροφός της, παρ’ όλα αυτά έκανε την διαφορά, αφού δημιούργησε ένα μικρό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους ως ζευγάρι αλλά και με επιτυχημένες στιγμές της καριέρας της διάσημης pop star. Το γλυκό αυτό post, απέδειξε πόσο ευτυχισμένοι είναι οι δύο τους αλλά και τον έρωτα και την αγάπη που ξεχειλίζουν από τον πρώην παίκτης του μπέιζμπολ.

https://www.instagram.com/p/CDCUT-rnJH9/

Μπορεί ο γάμος τους να αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας, λόγω Covid, όμως οι δύο τους δεν φαίνεται να αγχώνονται ιδιαίτερα, καθώς είναι πολύ αγαπημένοι. «Χαρούμενα γενέθλια, Macha. Κάθε στιγμή μαζί σου είναι μαγική. Είσαι η πιο υπέροχη σύντροφος, η καλύτερη μαμά, η πιο εκπληκτική performer. Είσαι role model. Μια ηρωίδα. Πηγή έμπνευσης. Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Σε αγαπάω τόσο πολύ» έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης, ο Alex Rodriguez.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός