Skip to main content

CELEBS

Η Courteney Cox και ο σύντροφός της είναι το παράδειγμα της σχέσης από απόσταση

Η αγάπη στα χρόνια του Covid

 



 

Μπορεί στην χώρα μας η πανδημία να έχει καταλαγιάσει κάπως και να επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, κάτι τέτοιο όμως δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει, αφού όπως βλέπουμε στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα με τον κορωνοϊό να βρίσκεται ακόμα σε έξαρση.

https://www.instagram.com/p/B8jrBXoBxwy/

Ο Covid-19 ασφαλώς και δεν άφησε ανεπηρέαστους τους celebrities, αφού και εκείνοι τον βίωσαν με τον τρόπο τους. Αναμεσά τους και η Courteney Cox, η οποία φαίνεται πως ζει την σχέση της από απόσταση αυτό το δύσκολο διάστημα, καθώς η ίδια έχει αποκλειστεί στην Αμερική και ο αγαπημένος της Johnny ΜcDaid, στο Λονδίνο. Μάλιστα, όπως τόνισε η ίδια, έχει να δει τον σύντροφό της 133 ολόκληρες ημέρες και φυσικά της λείπει πάρα πολύ. Οι δύο τους όμως, δεν το βάζουν κάτω ούτε τώρα στην απόσταση και δείπνησαν διαδικτυακά μαζί με αφορμή τα γενέθλια του McDaid.

Η διάσημη ηθοποιός, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφία από το δείπνο τους στο zoom ενώ στην λεζάντα του ευχήθηκε για τα γενέθλια του, υπενθυμίζοντάς του ότι της λείπει τρελά «Έχουν περάσει 133 μέρες από την τελευταία φορά που ήμασταν μαζί! Ο Covid είναι χάλια! Χρόνια Πολλά J! Ήταν τέλειο το δείπνο μας! Μου λείπεις τρελά!».

https://www.instagram.com/p/CDCraSsDA3W/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.