Skip to main content

CELEBS

Ashley Graham: Το μήνυμα πίσω από την αρετουσάριστη φωτογράφηση

«Θέλω οι άνθρωποι να βλέπουν ποια είμαι»

 



 

Η Ashley Graham έγινε ευρέως γνωστή ως το μοντέλο που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα του modeling, αφού μέσα από την σημαντική καριέρα της προωθεί την διαφορετικότητα με κάθε τρόπο. Η ίδια αγαπάει το σώμα της και τον εαυτό της, κάτι που δεν κρύβεται αφού δεν διστάζει να μιλάει για τις ατέλειές της. Μάλιστα στην τελευταία φωτογράφιση για λογαριασμό της καμπάνιας με μαγιό Swimsuits For All‘s 2020, η Graham ζήτησε να μην γίνει καμία επεξεργασία στις φωτογραφίες της.

https://www.instagram.com/p/B9KqHpEgZNK/

Η επιθυμία της αυτή, να μην γίνει ρετούς στην φωτογράφιση, έχει σκοπό να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στους θαυμαστές της, για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το σώμα τους. Την φωτογράφιση ανάλαβε ο σύζυγός της  Justin Ervin, ο οποίος είναι πολύ περήφανος για εκείνη. Το διάσημο μοντέλο κοινοποίησε σχετικό post με κάποιες από τις λήψεις στον λογαριασμό της στο Instagram «Είπα ότι δεν θέλω να ρετουσαριστεί τίποτα. Θέλω όλοι να ξέρουν την αλήθεια. Θέλω οι άνθρωποι να βλέπουν ποια είμαι γιατί όλοι έχουν τη δική τους ιστορία. Oι ραγάδες είναι μέρος αυτού που είμαι τώρα και επιθυμώ οι άλλες γυναίκες να αισθάνονται δυναμικές όταν δείχνουν τις ραγάδες τους. Πολλές από τις γυναίκες που μιλάω έχουν θέματα με την εικόνα τους, έχουν θέματα με το σώμα τους και την αυτοπεποίθησή τους. Θέλω να καταλάβουν πως όλες έχουμε πράγματα που η κοινωνία μας έχει πει να καλύψουμε και γιατί ακριβώς πρέπει να το κάνουμε αυτό;» σημείωσε στην λεζάντα της δημοσίευσης.

https://www.instagram.com/p/CDOxSASjN8Q/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός