Skip to main content

CELEBS

Μετά την Hadid, η Kendall μας αποκαλύπτει γωνιές του σπιτιού της

Εξομολογείται την αγάπη της για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων



 

Λίγες μόνο μέρες αφού η Gigi Hadid αποκάλυψε γωνιές τους σπιτιού της, η Kendall Jenner ξενάγησε το περιοδικό  Architectural Digest στο σπίτι της στο Los Angeles.

Μπορεί η Kim Kardashian να επιλέγει μίνιμαλ διακόσμηση και η Kylie Jenner να δείχνει την προτίμησή της στο glamour και την πολυτέλεια, ωστόσο η Kendall φαίνεται πως ακολουθεί μια πιο boho προσέγγιση όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού της.

https://www.instagram.com/p/CDOtXk1j862/

Κοιτάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και το εξώφυλλο φαίνεται πως το διάσημο μοντέλο και celebrity επιθυμεί να μετατρέψει το σπίτι της σε ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας. Σε γενικές γραμμές τα χρώματα που κυριαρχούν είναι neutral, ενώ αισθητή είναι και η απουσία της τηλεόρασης από το καθιστικό. Το coziness ενισχύεται από αφράτα μαξιλάρια, ιδιαίτερα χαλιά, αναπαυτικούς καναπέδες και τζάκια.

" Είχα πάντα όνειρο να κάνω ένα τέτοιο αφιέρωμα, καθώς έχω μια τεράστια (κάπως κρυφή) αγάπη για τα ακίνητα και τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Τραβήξαμε αυτές τις φωτογραφίες λίγο πριν την καραντίνα και μοιάζει να έχουν περάσει αιώνες", έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος