Skip to main content

CELEBS

Ed Sheeran: Μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στο αλκοόλ

«Δεν είδα το φως του ήλιου για περίπου τέσσερις μήνες»


Κωνσταντίνα Κύρκου

Σε ένα ειλικρινές νέο βίντεο με τίτλο «Finding Peace in the Top of the Music Industry», ο σούπερ σταρ Ed Sheeran μίλησε για τη μάχη του με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια του 2015. Η συνομιλία γυρίστηκε για το Hay House Chasing the Present Summit, μια εκδήλωση που είχε ως στόχο να «εξερευνήσει τη σύγχρονη επιδημία του άγχους και τρόπους εύρεσης ελευθερίας και θεραπείας», αναφέρει ο ιστότοπος της εκδήλωσης.

https://www.instagram.com/p/B022q8wBFWz/

«Έχω μια προσωπικότητα που μπορεί εύκολα να υποκύψει στον εθισμό», δήλωσε ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης στο νέο βίντεο. «Έμενα ξύπνιος όλη τη νύχτα. Τα λεωφορεία έφταναν στους συναυλιακούς χώρους και κοιμόμουν στο λεωφορείο όλη την ημέρα, ξυπνούσα λίγο πριν την συναυλία, έβγαινα στη σκηνή, έπινα και γυρνούσα στο λεωφορείο. Δεν είδα το φως του ήλιου για περίπου τέσσερις μήνες», είπε.

Αυτή η σκοτεινή περίοδος της ζωής του συνέπεσε με την προώθηση και την περιοδεία για το δεύτερο άλμπουμ του «X». «Είμαι καλυμμένος με τατουάζ και δεν κάνω πράγματα μισά», είπε. «Αν θα πιω, δεν βλέπω κανένα νόημα να έχω ένα ποτήρι κρασί. Θα προτιμούσα να έχω δύο μπουκάλια κρασί... Είναι όλα διασκεδαστικά και σαν παιχνίδι στην αρχή. Είναι όλα ροκ εν ρολ και είναι διασκεδαστικό και στη συνέχεια αρχίζεις να σε λυπάσαι. Νομίζω λοιπόν ότι ήταν ίσως το χαμηλότερο σημείο που βρέθηκα», εξομολογήθηκε ο καλλιτέχνης.

https://www.instagram.com/p/B5ct7GRhIuo/

Ο 29χρονος βρήκε παρηγοριά παραλληλίζοντας τον εαυτό του με τον Elton John, διαβάζοντας τα απομνημονεύματα του John το 2019, όπου ο Elton γράφει για τους αγώνες του με την κατανάλωση αλκοόλ και το φαγητό, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει μια διατροφική διαταραχή.

Ο Sheeran πιστεύει ότι μέρος της απεξάρτησής του την οφείλει στη σύζυγό του Cherry Seaborn. «Ασκείται πολύ, έτσι πήγα και άρχισα να τρέχω μαζί της», είπε στη συνέντευξη. «Δεν πίνει τόσο πολύ, οπότε δεν έπινα. Νομίζω ότι όλα άλλαξαν». Τέλος, ο Sheeran είπε ότι μαθαίνει να φροντίζει τον εαυτό του μέσα από την άσκηση και το μέτρο. «Νομίζω ότι με τον εθισμό, είναι πολύ δύσκολο να μετριαστείς, αλλά η ρέγουλα είναι το κλειδί», είπε.

Πηγή

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;