Skip to main content

CELEBS

Σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις της, η Rihanna «ένιωθε σαν κλόουν»

 

Σήμερα θεωρείται πιο iconic από ποτέ

 



 

Και ποιος θα το φανταζόταν πως μια star, όπως η Rihanna θα είχε ανασφάλεια με την εικόνα της και τις δημιουργίες που επιλέγει για τις εμφανίσεις της, την στιγμή που ότι και να φορέσει, αποτελεί statement και όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη με την viral εμφάνισή της διάσημης pop star, στο Met Gala του 2015 με θέμα «China: Through The Looking Glass».

https://www.instagram.com/p/CBJFhcqBZI6/

H Rihanna τότε, είχε κλέψει τις εντυπώσεις με μια φαντασμαγορική κίτρινη δημιουργία, που έφερε την υπογραφή της Κινέζας σχεδιάστριας Guo Pei. Η iconic κάπα με γούνινες λεπτομέρειες και μακριά ουρά καθώς και το εντυπωσιακό head piece με διαμάντια, επισκίασε κάθε άλλη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί εκείνη την χρονιά. Παρόλα αυτά, έπειτα από περίπου πέντε χρόνια, η Riri εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της στην Access πως το σύνολο αυτό την «κόμπλαρε» αρκετά και η ίδια ένιωθε σαν κλόουν μέσα σε αυτό, αφού στην αρχή θεωρούσε πως το παρακάνε.

https://www.instagram.com/p/CBEJjWHl5bL/

«Θυμάμαι ότι φοβόμουν πολύ να βγω από το αυτοκίνητο γιατί σκεφτόμουν 'Το παράκανα'. Περνούσα με το αυτοκίνητο πλάι από το κόκκινο χαλί και απλά κοιτούσα τα φορέματα». Όπως τόνισε η ίδια, από το άγχος της, έκανε τρεις κύκλους γύρω από το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης μέχρι να βρει το θάρρος να περπατήσει το κόκκινο χαλί. Όταν όμως πήρε την απόφαση και κατέβηκε μια σκέψη γυρνούσε συνεχώς στο μυαλό της λέει η εκκεντρική star «Σκεφτόμουν 'Θεέ μου, είμαι κλόουν. Ο κόσμος θα γελάσει μαζί μου. Το παράκανα».

https://www.instagram.com/p/B_xXeeClhGF/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.