Είναι επίσημο ο Justin Timberlake και η Jessica Biel έγιναν και πάλι γονείς  

Η οικογένεια μεγάλωσε κατά ένα μέλος

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Μια χαρμόσυνη είδηση έφτασε και πάλι από το μακρινό Hollywood, όπου θέλει την Jessica Biel να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, κάνοντας τον Justin Timberlake για δεύτερη φορά μπαμπά. Η οικογένεια  Timberlake- Biel μεγαλώνει κατά ένα μέλος, αφού όπως έγινε γνωστό, ο πεντάχρονος Silas Randall, ο πρωτότοκος γιός του ζευγαριού  απέκτησε αδερφάκι.

Η οικογένεια μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση και ενώ όλο αυτό το διάστημα η εγκυμοσύνη έμεινε καλά κρυμμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, ήρθε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στις φήμες περί διαζυγίου και τρίτων προσώπων στην σχέση τους. Την είδηση για το δεύτερό παιδί επιβεβαίωσε επίσημα ο στενός φίλος και συνεργάτης του τραγουδιστή, Brian McKnight, σε συνομιλία του με το «Hollywood Life». Ειδικότερα, ο McKnight ανέφερε χαρακτηριστικά πως η οικογένεια αποτελεί σημαντική έμπνευση για την καριέρα του 39χρονου τραγουδιστή, πόσο μάλλον με τον ερχομό του νέου μέλους της. «Το να έχεις οικογένεια και παιδία, απαιτεί χρόνο και ο Justin γνωρίζοντας το καλά, αποφάσισε να επικεντρωθεί περισσότερο σε αυτό, αφού αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εκείνον….Ο Justin μόλις απέκτησε ένα νέο μωρό και πραγματικά νομίζω πως θα εμπνευστεί από αυτό για να δημιουργήσει νέα τραγούδια».

Σε παλαιότερη αναφορά μέσα στον μήνα, η Daily Mail αποκάλυψε πως η 38χρόνη Biel έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι τον Ιούλιο, χωρίς ωστόσο να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares