Skip to main content

CELEBS

Αγνώριστη και πάλι η Adele με τα φυσικά σγουρά μαλλιά της

Μια ακόμη celebrity που ενισχύει την φυσική ομορφιά της



 

Τον τελευταίο καιρό η αγαπημένη τραγουδίστρια Adele  δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις αλλαγές στην εμφάνιση της. Η απώλεια βάρους, το διαφορετικό στιλ, ακόμη και οι αλλαγές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της μας έχουν αφήσει έκπληκτες τόσο εμάς, όσο και το φανατικό κοινό της που δηλώνει ενθουσιασμένο με την ανανεωμένη εμφάνιση της.

Το Σάββατο, 1η Αυγούστου, η τραγουδίστρια εξέφρασε την αγάπη και την υποστήριξή της για το νέο visual άλμπουμ της Beyoncé, ανεβάζοντας μια νέα selfie στο προφίλ της στο Instagram.

Σε αυτή η Adele φορά ένα printed top που μοιάζει πολύ με το jumpsuit με τα μισοφέγγαρα της Marine Serre, που φορά η Beyoncé σε ένα από τα clips του Black Is King. "Σε ευχαριστούμε Βασίλισσα που πάντα μας κάνεις να νιώθουμε τόσο αγαπητοί μέσα από την τέχνη σου", έγραψε στη λεζάντα.

Αυτό όμως που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν τα μαλλιά της Adele. Καθώς τις περισσότερες φορές φωτογραφίζεται έχοντας blow out ή μια ψηλή sleek αλογοουρά, οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν όταν την είδαν να ποζάρει με τις φυσικές της μπούκλες. Τα μαλλιά της δεν θυμίζουν σε τίποτα το iconic ξανθό lob της, αφού πλέον είναι πολύ πιο μακριά και έχουν μια strawberry blonde απόχρωση, που κολακεύει πολύ την επιδερμίδα της.

https://www.instagram.com/p/CDWzJe8A5Xz/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός