Skip to main content

CELEBS

Miley Cyrus: Μόλις χώρισε…ξανά

Η σχέση της με τον Cody Simpson τέλειωσε πριν καν αρχίσει

 



 

Σε μια περίπλοκη  φάση στην ζωή της, βρίσκεται η Miley Cyrus, η οποία σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει χωρίσει ήδη τρεις φορές. Έπειτα από το διαζύγιο της με τον Liam Hemsworth, τον περασμένο Αύγουστο, η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε να είναι σε σχέση με τον Brody Jenner, όπου ο δεσμός τους, όπως φάνηκε αργότερα δεν κράτησε για περισσότερο από μερικούς μήνες. Το τελευταίο διάστημα, η Cyrus ήταν ζευγάρι με τον Cody Simpson, όμως η μοίρα χώρισε τους δρόμους τους ως ζευγάρι όπως παραδέχτηκε η ίδια μέσα από την ανακοίνωση της στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CD2WIf3pqFg/

Συγκεκριμένα, η pop star με ένα Instagram live αποκάλυψε πως δεν είναι πια μαζί με τον Simpson ενώ οι δύο τους θα παραμείνουν δύο πολλοί καλοί φίλοι, όπως ήταν άλλωστε και πριν την σύντομη σχέση τους «Αυτή την στιγμή, δύο μισά δεν μπορούν να κάνουν ένα ολόκληρο και ο καθένας δουλεύει με τον εαυτό του για να γίνουμε οι άνθρωποι που θέλουμε να είμαστε, όπως όλοι σε αυτήν την ηλικία... Απλά αποφασίζουμε τι θέλουμε να είμαστε στη ζωή μας, τι θέλουμε να κάνουμε με τη ζωή μας και επίσης, μην το κάνετε σπουδαίο θέμα αν την επόμενη εβδομάδα βγούμε βόλτα για πίτσα. Είμαστε φίλοι εδώ και 10 χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι».

https://www.instagram.com/p/CD9vayfp-tl/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς