Skip to main content

CELEBS

Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα κατά του body shaming που έστειλε στους θαυμαστές της

«Να αγαπάτε το σώμα σας»

 



 

Μια σημαντική ανάρτηση κατά του body shaming αποφάσισε να κοινοποιήσει στον λογαριασμό της στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου γνωστή για το χιούμορ της αλλά και τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα της, έστειλε το δικό της μήνυμα ποζάροντας με το ολόσωμο μαγιό της. Η προσεχώς παρουσιάστρια του Mega, επισήμανε στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε το σώμα μας με τις «ατέλειες» του, καθώς η αληθινή  ομορφιά κρύβεται μέσα μας.

«Πηγαίνοντας για βουτιά ήθελα να σας πω τα εξής: -να αγαπάτε το σώμα σας -να φοράτε ο,τι μα ο,τι γουστάρετε -να μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα -η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας -στο σώμα σας κρύβεται η ψυχή σας, φροντίστε την και απομακρύνετε  τοξικούς ανθρώπους -δεν υπάρχει «τελειότητα» για να χαρακτηρίζουμε κάτι «ατελές» -χαμογελάστε.αγαπήστε.ονειρευτείτε. -διανύουμε μια δύσκολη κι επικίνδυνη περίοδο στον πλανήτη μας. Μην ασχολείστε με μικρότητες και μην αφήνετε άλλους να σας χαλάνε το κέφι. Δεν τα λέω σαν ειδική, τα λέω σαν παθούσα❤️ Η εμπειρία είναι η καλύτερη γνώση-γι αυτό αγαπήστε και απολαύστε την ζωή. Δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε, δεν ξέρουμε πως θα πεθάνουμε… ξέρουμε όμως ότι μέχρι να πεθάνουμε οφείλουμε να ζούμε. Ζήστε και μην μένετε σε ανούσια πράγματα. Αλλού βρίσκεται η ουσία. Καλημέρα κορίτσια και αγόρια μου», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης.

https://www.instagram.com/p/CEJUgXHHAyf/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.