Skip to main content

CELEBS

Barack Obama: Μοιράζεται την καλοκαιρινή λίστα με τα αγαπημένα του τραγούδια

" Όπως πάντα, είναι ένας συνδυασμός που ταξιδεύει σε διάφορες εποχές… ελπίζω να την απολαύσετε’’



 

Για μια ακόμη φορά, το πόσο cool είναι, επιβεβαιώνει ο πρώην πλανητάρχης Barack Obama. Δημοσίευσε την λίστα με τα αγαπημένα του καλοκαιρινά ακούσματα, στην οποία έχει συμπεριλάβει καινούργια και κλασικά κομμάτια που επέλεξε για την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού. Από τις προτιμήσεις τους δεν έλειψαν ονόματα όπως Outkast, Haim, Frank Ocean και Bob Dylan.

"Τους τελευταίους μήνες, πέρασα πολύ χρόνο ακούγοντας μουσική με την οικογένειά μου" έγραψε στο Twitter κοινοποιώντας τη playlist του. "Ήθελα να μοιραστώ μερικά από τα αγαπημένα μου από το καλοκαίρι -συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών από ορισμένους καλλιτέχνες του @DemConvention (Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος) αυτής της εβδομάδας" προσέθεσε.

 

Στην playlist του για το καλοκαίρι του 2020 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επιλέξει νέες κυκλοφορίες όπως το "Savage (Remix)" των Megan Thee Stallion και Beyoncé, το "Made It" της Teyana Taylor, το "The Steps" των HAIM, το "Gemini" της Princess Nokia. Έχει συμπεριλάβει ακόμη το "My Affection" της Summer Walker με τον PARTYNEXTDOOR, το "12.38" του Childish Gambino, το "Blue World" του εκλιπόντος Mac Miller, το "Cayendo του Frank Ocean, το ""The Climb Back" του J. Cole και από τους Lil Mosey και Lil Baby το "Back At It".

Συνδυάζει επίσης τα νέα κομμάτια με μια σειρά από κλασικά, όπως το "Higher" του D'Angelo, το "Memory Lane (Sittin 'in da Park)" του Nas και το "Liberation" των OutKast και CeeLo Green.

"Όπως πάντα, είναι ένας συνδυασμός ειδών που ταξιδεύει σε διάφορες εποχές. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι εδώ για τον καθένα- ελπίζω να την απολαύσετε". σημειώνει ο Barack Obama.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.