Skip to main content

CELEBS

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Jennifer Lopez είναι γεγονός

Η ίδια επιβεβαιώνει τις φήμες

 



 

Πολλές χολιγουντιανές celebrities έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, να ασχολούνται και με άλλες επαγγελματικές ασχολίες εκτός από το επάγγελμα που τις έκανε διάσημες. Οι περισσότερες από αυτές έχει παρατηρηθεί πως έχουν μια κλήση στην δημιουργία beauty προϊόντων, αφού η κάθε μια έχει το δικό της ξεχωριστό beauty look. Την ίδια επιθυμία φαίνεται πως έχει και η Jennifer Lopez, η οποία λατρεύεται παγκοσμίως για τα μοναδικά make up looks της καθώς και για την λάμψη της επιδερμίδας της.

Η Λατίνα star ως γνήσιο beauty icon αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της σειρά ομορφιάς, ώστε να χαρίσει στους θαυμαστές της λίγη από την αίγλη των μοναδικών look της. Με μια δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram,  η JLo επιβεβαίωσε σύντομα και περιεκτικά πως ετοιμάζει κάτι νέο στον χώρο της ομορφιάς, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Η πανέμορφη selfie της λαμπερής τραγουδίστριας με τίτλο «Sunset glow ... #Το JLoBeauty έρχεται σύντομα» ήταν η απάντηση για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

https://www.instagram.com/p/CEQKYkwJatJ/

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Lopez θα ασχοληθεί με τον χώρο της ομορφιάς, αφού από το 2018 διατηρεί μια σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την Inglot.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department