Skip to main content

CELEBS

Η Shaya μίλησε για τον ρατσισμό που δέχτηκε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα

«Μου έλεγαν ότι δε θα κάνεις καριέρα επειδή είσαι μαύρη»


Κατερίνα Ανδρομιδά

Ο λόγος για τη Shaya, η οποία διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού είναι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του γιου της.

Shaya Μου Έλεγαν Δε Θα Κάνεις Καριέρα Επειδή Είσαι Μαύρη Ρατσισμός

Την όμορφη τραγουδίστρια συνάντησε στα γυρίσματα του νέου της videoclip η κάμερα του «Καλοκαίρι #not» και η Shaya, εκτός από τις όμορφες στιγμές με τον γιο της, δε δίστασε ν’ αναφερθεί στον ρατσισμό που έχει βιώσει ζώντας στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.

«Ξενοφοβία υπάρχει σίγουρα και στους μαύρους πιστεύω είναι λιγότερος ο ρατσισμός. Δεν υπάρχουν ίσα δικαιώματα, εκεί νομίζω είναι το μεγάλο πρόβλημα. Από τη στιγμή που είσαι τόσα χρόνια στην Ελλάδα, ζεις εδώ, πληρώνεις φόρους, ανοίγεις επιχείρηση. Μου λέγανε ότι επειδή είσαι μαύρη δε θα κάνεις καριέρα στην Ελλάδα και όμως ήμουν η πρώτη που έκανε εξώφυλλο σε περιοδικό και έκανα και σόλο καριέρα μετά τις ‘’Hi-5”» είπε αρχικά η Shaya.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καραντίνα και στον χρόνο που πέρασε με τον άνδρα της και τον γιο της: «Αφού μας έκλεισαν μέσα, να είμαι μαζί με τον άνδρα μου, το παιδί μου. Γίναμε οικογενειακώς τόσο χαρούμενοι που είχαμε τόσο πολύ χρόνο να κάνουμε τόσα πολλά πράγματα, να μάθουμε πώς να είμαστε μαζί σαν οικογένεια, γιατί με το τρέξιμο και τη δουλειά χάνεις λίγο και την αίσθηση της οικογένειας».

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.