Η Shaya μίλησε για τον ρατσισμό που δέχτηκε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα

«Μου έλεγαν ότι δε θα κάνεις καριέρα επειδή είσαι μαύρη»

Κατερίνα Ανδρομιδά

Ο λόγος για τη Shaya, η οποία διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού είναι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του γιου της.

Shaya Μου Έλεγαν Δε Θα Κάνεις Καριέρα Επειδή Είσαι Μαύρη Ρατσισμός

Την όμορφη τραγουδίστρια συνάντησε στα γυρίσματα του νέου της videoclip η κάμερα του «Καλοκαίρι #not» και η Shaya, εκτός από τις όμορφες στιγμές με τον γιο της, δε δίστασε ν’ αναφερθεί στον ρατσισμό που έχει βιώσει ζώντας στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.

«Ξενοφοβία υπάρχει σίγουρα και στους μαύρους πιστεύω είναι λιγότερος ο ρατσισμός. Δεν υπάρχουν ίσα δικαιώματα, εκεί νομίζω είναι το μεγάλο πρόβλημα. Από τη στιγμή που είσαι τόσα χρόνια στην Ελλάδα, ζεις εδώ, πληρώνεις φόρους, ανοίγεις επιχείρηση. Μου λέγανε ότι επειδή είσαι μαύρη δε θα κάνεις καριέρα στην Ελλάδα και όμως ήμουν η πρώτη που έκανε εξώφυλλο σε περιοδικό και έκανα και σόλο καριέρα μετά τις ‘’Hi-5”» είπε αρχικά η Shaya.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καραντίνα και στον χρόνο που πέρασε με τον άνδρα της και τον γιο της: «Αφού μας έκλεισαν μέσα, να είμαι μαζί με τον άνδρα μου, το παιδί μου. Γίναμε οικογενειακώς τόσο χαρούμενοι που είχαμε τόσο πολύ χρόνο να κάνουμε τόσα πολλά πράγματα, να μάθουμε πώς να είμαστε μαζί σαν οικογένεια, γιατί με το τρέξιμο και τη δουλειά χάνεις λίγο και την αίσθηση της οικογένειας».

Πηγή
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares