Skip to main content

CELEBS

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Ανακοίνωσε πως παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της

Ποιος είναι ο σύντροφός της



 

Μια χαρμόσυνη είδηση ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες, όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο σύντροφός της, γνωστός δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου ανακοίνωσαν πως πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

https://www.instagram.com/p/CEltTM2sIIn/

Η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές Ιουλίου και το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του φέτος στα Κουφανίσια. Μάλιστα τον σύντροφό της τον έχουμε δει αρκετές φορές να εμφανίζεται και δημόσια στην εκπομπή του Star «Aλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου που δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Εστία», ο γάμος τους θα γίνει στη Βάρκιζα:

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεονώρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές