Skip to main content

CELEBS

Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Johnny Depp

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την Amber, κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή



 

Δύσκολες ήταν οι προηγούμενες ημέρες για τον διάσημο ηθοποιό Johnny Depp, αφού οι δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύντροφο του δεν έλεγαν να τελειώσουν με ηρεμία. Σύγκρουση, μίσος και απειλές είχαν γίνει καθημερινότητα.

Πλέον, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, o Johnny Depp έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο Γερμανίδας καλλονής. O λόγος για την 33χρονη Sophie Hermann με την οποία λέγεται ότι γνωριστήκανε στο ξενοδοχείο Corinthia, νωρίτερα το 2020. Ο γερμανικός τύπος μάλιστα αναφέρει, ότι εκείνη ήταν που έκανε το πρώτο βήμα για την γνωριμία τους αφήνοντας τον αριθμό της σε ένα χαρτάκι και το πέρασε στις χορδές της κιθάρας του 57χρονου ηθοποιού. Κανείς από τους δύο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση μέχρι τώρα.

https://www.instagram.com/p/CAYF-d9FbAK/

https://www.instagram.com/p/CEg4K2pFh6z/

Όσον αφορά την Sophie Hermann γεννήθηκε στη Γερμανία, κατάγεται από το Μόναχο, μεγάλωσε στην Ελβετία και πλέον ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Έχει υπάρξει μοντέλο στο παρελθόν, όμως τώρα εκτός από τις εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς στη βρετανική τηλεοπτική σειρά ‘’Made in Chelsea’’, δηλώνει σχεδιάστρια μόδας και κοσμημάτων.

https://www.instagram.com/p/CCeRMFxFu-E/

https://www.instagram.com/p/CBvCuanFvuG/

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.