Skip to main content

CELEBS

Beyoncé: Δωρίζει 1 εκ. δολάρια σε Black-Owned επιχειρήσεις

Τον Απρίλιο είχε προβεί ξανά σε δωρεά των 6 εκ. δολλαρίων



Οι εξελίξεις σχετικά με την κοινωνική ενδυνάμωση της μαύρης κοινότητας στην Αμερική, καθώς και κατά της αστυνομικής βίας, συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον. Από τα λόγια, πολλοί έχουν περάσει στις πράξεις και βοηθούν με κάθε δυνατό τρόπο Αφροαμερικάνικες κοινότητες.

Το ίδρυμα της superstar Beyonce, το ‘’BeyGOOD’’ αποφάσισε πως θα ενισχύσει χρηματικά τις επιχειρήσεις μαύρων ιδιοκτητών, που επηρεάστηκαν από την πανδημία. Δύο ημέρες πριν από τα 39α γενέθλιά της, η δημοφιλής τραγουδίστρια δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια σε μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε Μαύρους ανθρώπους και έχουν επηρεαστεί από τον COVID-19.

https://www.instagram.com/p/CECCjKOgGGi/

"Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε επιπλέον κεφάλαια του ενός εκατομμυρίου δολαρίων από την Beyoncé για να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε Μαύρους ανθρώπους", ανακοίνωσε το ίδρυμα μέσω του Instagram.
"Ο δεύτερος γύρος χρηματοδότησης ανοίγει αυτόν τον μήνα, με τον συνεργάτη μας NAACP".

https://www.instagram.com/p/CEpWKg_DD31/

Η δωρεά είναι μια συνεργασία με το NAACP, με το οποίο συνεργάστηκε το ίδρυμα νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να δώσει 10.000 δολάρια σε μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε Μαύρους σε ολόκληρη τη χώρα, που επηρεάστηκαν από την πανδημία και τις πρόσφατες διαμαρτυρίες κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας

"Τους τελευταίους μήνες, η πανδημία και η έκρηξη για δικαιοσύνη σε ολόκληρη την κοινότητα των Μαύρων και σε όλη τη χώρα έγινε αισθητή σε κάθε τομέα της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο οι τοπικές επιχειρήσεις  συνεχίζουν να λειτουργούν" είχε αναφέρει εκείνη την περίοδο η NAACP. "Οι προκλήσεις των ιδιοκτητών των black-owned επιχειρήσεων δεν μπορούν να υποτιμηθούν, καθώς τα αποτελέσματα των εξεγέρσεων σε ολόκληρο το έθνος έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις να βρίσκονται σε τρομερή στενότητα λόγω ζημιών και άλλων αναγκών".

Οι υποψήφιοι για το Black-Owned Small Business Impact Fund πρέπει να καταθέσουν τις εκτιμήσεις των ζημιών ή της αντικατάστασης της περιουσίας, καθώς επίσης να στεγάζονται στο Χιούστον, την Ατλάντα, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες ή τη Μινεάπολη.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Beyoncé στήριξε και πάλι τις προσπάθειες ανακούφισης από τον COVID-19, με δωρεά 6 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω του BeyGOOD σε εγκαταστάσεις ψυχικής υγείας σε ολόκληρη τη χώρα.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.