Skip to main content

CELEBS

Michelle Obama: Δίνει συμβουλές για τις σχέσεις

«Δεν μπορείς να βρεις το δρόμο σου για μια μακροχρόνια σχέση μέσα από το Tinder»

 



 

Τις συνθήκες του dating εν έτη 2020 προσπάθησε να ερμηνεύσει η Michelle Obama στο νέο της project, που δεν είναι άλλο από την ηχητική εκπομπή podcast με παρουσιάστρια την ίδια. Η τέως Πρώτη Κύρια των ΗΠΑ μίλησε για τις σημερινές σχέσεις αλλά και την εξέλιξη τους, βασιζόμενη στην δική της εμπειρία, αφού ως γνωστόν βρίσκεται σε έναν ισχυρό μακροχρόνιο γάμο. Όπως αποκάλυψε, η ίδια πάντα ήθελε να παντρευτεί και να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια, σε αντίθεση με τον αγαπημένο της Barack Obama, ο οποίος στην αρχή είχε πολύ διαφορετική άποψη, λόγω του διαζυγίου των γονιών του.

https://www.instagram.com/p/CDj50UBAbqu/

«Η διάθεση ενός άντρα να περιμένει, να βγει εκεί έξω, να ψάξει και να προετοιμαστεί, νομίζω ότι είναι ένα καλό ένστικτο που θα πρέπει να σκεφτούν οι νέες γυναίκες», επισήμανε η Michelle στο «The Michelle Obama Podcast». Οι σχέσεις και ο ιδανικός σύντροφός είναι σαν το «μπάσκετ», βάζεις στόχο να κερδίσεις με τον καλύτερο, συνέχισε τον συλλογισμό της η Obama «Θα είχαμε καλύτερους γάμους γιατί αν κοιτάζετε σε μια ομάδα, τους ανθρώπους με τους οποίους θέλετε να κερδίσετε, τότε το νούμερο ένα που θέλετε όλοι στην ομάδα σας είναι να είναι δυνατοί, έτσι; Δεν θέλεις αδύναμους συνδέσμους, δεν θέλεις κάποιον που να μπορείς να κυριαρχήσεις, δεν θέλεις κάποιον που είναι χαμένος. Επίσης, αν είσαι σε μια ομάδα, πρέπει να μπορείς να κάνεις τα πάντα, ειδικά στο μπάσκετ, είναι σαν να διαλέγεις κάποιον που να λέει: "Ντρίμπλα μόνο. Δεν ρίχνω βολές, δεν παίζω άμυνα, απλά ντριμπλάρισμα". Θέλεις τον LeBron [James]. Δεν θέλεις τον τύπο στον πάγκο, στην τρίτη σειρά που δεν μπήκε στην ομάδα, αλλά συχνά δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Αυτό που θα πρέπει να πείτε είναι 'Παντρεύτηκα τον LeBron. Τη δική μου εκδοχή του LeBron»

Ακόμα όμως και να πετύχεις τον καλύτερο, τον «LeBron James», θα υπάρξουν δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Barack έξω από το παράθυρο. Και το λέω αυτό, γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείπετε. Ο Barack και εγώ 'τα έχουμε σπάσει' πολλές φορές κατά τη διάρκεια της κοινής μας ζωής, αλλά έχουμε έναν πολύ δυνατό γάμο. Και αν το είχα εγκαταλείψει, αν είχα απομακρυνθεί από αυτό, σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, τότε θα είχα χάσει κι όλη την ομορφιά που υπήρχε εκεί», είπε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον δικό της γάμο με τον τέως Πρόεδρο της Αμερικής.

https://www.instagram.com/p/CEzXzc_g32K/

Φυσικά, η Michelle Obama έχοντας ζήσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα γάμο, ο οποίος με το πέρασμα των χρόνων έγινε ισχυρός,  συμβούλεψε τις νέες γενιές να μείνουν μακριά από εφαρμογές γνωριμιών καθώς η πραγματική ζωή βρίσκεται έξω από αυτές. «Θέλεις να φτιάξεις κάτι με κάποιον; Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το κάνεις αυτό, εκτός από το να κάνεις τα βασικά - να βρεις κάποιον, να είσαι ειλικρινής με το ότι θέλεις να είσαι μαζί του, να τον γνωρίσεις σοβαρά, να σχεδιάσεις ότι θα δεσμευτείς, να βγαίνεις μαζί του, βλέποντας πού πηγαίνει, και μετά να το κάνεις να συμβεί. Δεν μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε μια μακροχρόνια σχέση μέσα από το Tinder».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Τι έδειξε το εγκεφαλογράφημα

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν για τρίτη φορά να τον αποσωληνώσουν

Προτεινόμενα

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.