Skip to main content

CELEBS

Παρέμβαση Πέτσα για Big Brother – Έντονες αντιδράσεις και από αντιπολίτευση

Το χυδαίο σχόλιο παίκτη προκάλεσε οργή



 

Έντονες αντιδράσεις, που προκάλεσαν και πολιτικές παραμβάσεις, προκάλεε χυδαίο σχόλιο παίκτη του Big Brother περί βιασμού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μέσω δήλωσής του αναφέρει πως επικοινώνησε τόσο με το ΕΣΡ όσο και με τον Σκάι για το ζήτημα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του».

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του.

Έντονη ήταν η αντίδραση και της αντιπολίτευσης.

«Γυναίκες ως "σκεύη ηδονής"! Γυναίκες για "χρήση" ακόμη και αν δεν θέλουν, τότε βιασμός! Ομοφοβικοί, σεξιστές, νταήδες και βιαστές(!) προς τέρψη των αχόρταγων τηλεθεατών & της τηλεοπτικής αρένας. Κι ομως δεν είναι μόνο στην TV... Η δολοφονία της Τοπαλούδη και τόσες άλλες γυναίκες δίπλα μας. Βια, βιασμός, δολοφονίες. Ο εισαγγελέας; Αίσχος!», έγραψε η  αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με έναν εκ των παικτών, τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, να αναφέρει σε άλλους δύο άνδρες-συμπαίκτες του ότι εάν δεν συνευρεθεί καθημερινά με γυναίκα, προχωρά σε βιασμό.

«Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο...αλλιώς έχει βιασμό», ακούγεται να λέει, ενώ κανείς από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση δεν φαίνεται να αντιδρά.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης, αποχώρησε από ''τηλεοπτικό παιχνίδι''.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το απόλυτο reunion των Spice Girls στα 50α γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ

Ποιο θρυλικό τους σουξέ τραγούδησαν;

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σκηνικό με το πρώτο της σπίτι και τον Θέμη Σοφό

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια όταν ήταν... single!

CELEBS

Ελισάβετ Σπανού: Χώρισε με τον σύντροφό της λίγο πριν γίνουν γονείς

«Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

VIRAL

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department

Στο follow-up του Midnights συμμετέχουν οι Jack Antonoff, Aaron Dessner, Post Malone, Florence Welch, ο drummer των Wilco, Glenn Kotche και πολλοί ακόμη