Skip to main content

CELEBS

Sharon Stone: "Τo να λες ότι η εμφάνιση δεν είναι σημαντική είναι ένα big, fat, stupid ψέμα"

«Δεν χρειάζεται να μείνεις ένα όμορφο κορίτσι για πάντα»

 



 

Σε συνέντευξή της στην «Telegraph», η Sharon Stone, έρχεται να καταρρίψει κάθε μύθο για την εικόνα και να απορρίψει την πεποίθηση πως «η εμφάνιση δεν έχει τόση σημασία», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι πρόκειται για ένα «μεγάλο και ανόητο ψέμα».

https://www.instagram.com/p/CFGi8k7pY-Y/

Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή για την συμμετοχή της στις ταινίες «Basic Instinct» και «Casino», ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν χρειάζεται να μείνεις όμορφη για πάντα, γιατί όμορφο είναι να είσαι έξυπνη. «Και, παρεμπιπτόντως, δεν συνειδητοποιείς καν πόσο σημαντικό είναι όταν αρχίζει και λειτουργεί υπέρ σου. Έχω πάψει να επιτρέπω σε άλλους ανθρώπους να μου λένε πώς πρέπει να είναι το πρόσωπο και το σώμα μου…Δεν χρειάζεται να μείνεις ένα όμορφο κορίτσι για πάντα, και πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε όλες το γεγονός ότι είναι ωραίο να είσαι μια ενήλικη και έξυπνη γυναίκα. Εάν ο σύντροφός σας δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν είναι ενήλικας και δεν πρέπει να είσαι  μαζί του».

https://www.instagram.com/p/B9mU9PLJlPD/

Η 62χρόνη σταρ αποκάλυψε πως νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της καθώς περνάει ο χρόνος «Άρχισα να καταλαβαίνω ότι επρόκειτο να γίνω μια Ευρωπαία γυναίκα που μεγαλώνει όμορφα και που μπορεί να καταλάβει ότι οι γυναίκες είναι πιο όμορφες από τα κορίτσια επειδή ξέρουν κάτι παραπάνω» επισήμανε. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως της αρέσει να κρατάει το σώμα της σε καλή φυσική κατάσταση και δεν σταμάτησε να το κάνει ακόμα και όταν δεν μπορούσε να πηγαίνει γυμναστήριο λόγω του lockdown. «Θα κάνω 30 squats την ημέρα και θα σηκώνω αυτές τις μπάλες των 7 κιλών όταν βλέπω τηλεόραση, απλώς και μόνο επειδή δεν μπορώ να πάω στο γυμναστήριο αυτές τις μέρες». 

Cover photo  credits: Michael Muller 

Προτεινόμενα