Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Μαυρίδης: Συνελήφθη στο Μεξικό ο γνωστός παρουσιαστής!

Τι συνέβη και βρέθηκε στα κρατητήρια;

 



 

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συνελήφθη μαζί με τρία ακόμη άτομα ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες του Μεξικού.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδευε στην πόλη του Μεξικού, μέσω Γερμανίας με πτήση γνωστής αεροπορικής εταιρείας και, σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος του προορισμός ήταν το εξωτικό θέρετρο Κανκούν. Ο γνωστός παρουσιαστής συνταξίδευε με τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου που συμμετέχουν στα γυρίσματα του «Into the skin», της νέας εκπομπής ταξιδιωτικού περιεχομένου που ετοιμάζει.

https://www.instagram.com/p/CECuS1jhQb2/

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να ειπώθηκε και κάτι εκ μέρους των Ελλήνων που δεν άρεσε στις μεξικανικές Αρχές με αποτέλεσμα να διαταχθεί η άμεση σύλληψή τους.  Χθες και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε η ελληνική πρεσβεία προκειμένου να πείσει τις τοπικές Αρχές να τους αφήσουν ελεύθερους για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, οι Μεξικάνοι ήταν ανένδοτοι, δίνοντας εντολή για απέλαση.

https://www.instagram.com/p/B8E7y7IBLaJ/

Ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του έπειτα από ένα δύσκολο βράδυ στα κρατητήρια του αεροδρομίου, επιβιβάστηκαν στις 22.00 τοπική ώρα σε πτήση της Lufthansa για Φρανκφούρτη και τελικό προορισμό την Ελλάδα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επιβίβασης τους, σύμφωνα με τις μεξικανικές Αρχές, προκλήθηκε νέο επεισόδιο μέσα στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα να αποβιβαστούν κακήν-κακώς με εντολή του πιλότου και να επιστρέψουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Μάλιστα οι αστυνομικοί διεμήνυσαν στον τηλεπαρουσιαστή και στα μέλη του συνεργείου του, ότι αν δε φύγουν οικειοθελώς με την επόμενη πτήση, θα αναγκαστούν να τους στείλουν πίσω με χειροπέδες, συνοδεία της αστυνομίας.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός