Skip to main content

CELEBS

Candice Swanepoel: Σε μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Ασπρόμαυρες λήψεις και αισθησιασμός στο κόκκινο



 

Είναι αδιαμφισβήτητα μιας από τις ομορφότερες και πιο εντυπωσιακές γυναίκες παγκοσμίως. Το διεθνούς φήμης μοντέλο και πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel με το θεϊκό κορμί της και την ακαταμάχητη γοητεία της έχει καταφέρει να κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές, διαγράφοντας μια λαμπρή καριέρα.

Οι φωτογραφήσεις για το 31χρονο μοντέλο δεν σταματούν ποτέ. Για μια ακόμη φορά εξέπληξε τους θαυμαστές της στο Instagram, δίνοντάς τους μια γεύση από τη φωτογράφιση που πραγματοποίησε για λογαριασμό γνωστού ξένου περιοδικού.

https://www.instagram.com/p/CFKiwh6hJJl/

Πιο αισθησιακή από ποτέ, η Candice Swanepoel πόζαρε στο φακό του διάσημου Βρετανού φωτογράφου Rowan Papier, άλλοτε φορώντας ένα slip dress χωρίς εσώρουχα και άλλοτε εντελώς γυμνή, καλύπτοντας μέρος του σώματός της με ένα σεντόνι.

https://www.instagram.com/p/CFK0VogBsqA/

https://www.instagram.com/p/CFN7CajhIW9/

Τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τόσο τα likes, όσο και τα σχόλια είναι αμέτρητα.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου