Skip to main content

CELEBS

Gigi Hadid - Zayn Malik: Έγιναν γονείς

Το μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

 



 

H Gigi Hadid και ο αγαπημένος της Zayn Malik έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού το μωράκι τους γεννήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το ζευγάρι. Την χαρμόσυνη αυτή είδηση για τον ερχομό της κόρης τους γνωστοποίησε πρώτος ο ευτυχισμένος μπαμπάς Zayn, με μια ανάρτησή του στο Twitter, λίγες ώρες νωρίτερα.

«Το μωρό μας είναι εδώ, υγιές και πανέμορφο. Το να προσπαθήσω να πω με λέξεις πώς νιώθω αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο. Η αγάπη που νιώθω γι' αυτό το μικροσκοπικό ανθρωπάκι είναι κάτι που δεν μπορώ να κατανοήσω. Είμαι χαρούμενος που τη γνωρίζω, περήφανος που είναι δική μου και ευγνώμων για τη ζωή που θα ζήσουμε μαζί», έγραψε ο τραγουδιστής.

Με την σειρά της η Gigi, ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης της στον κόσμο, με μια τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά «Το μωρό μας ήρθε στη γη αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο μας. Είμαι τόσο ερωτευμένη».

https://www.instagram.com/p/CFgSR7mHV7y/

Ασφαλώς φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι για το μωρό, μεταξύ των οποίων και αρκετοί celebrities όπως η Sara Sampaio, η Hailey Bieber, η Olivia Culpo και άλλοι.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.