Skip to main content

CELEBS

Gwyneth Paltrow: Στα 48 της, γιόρτασε τα γενέθλια της ποζάροντας γυμνή

Με concept... πρωτόπλαστης



 

 

Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια  με έναν ξεχωριστό τρόπο, όπως άλλωστε αρμόζει στην ίδια, η όποια δεν μας κάνει ποτέ να βαριόμαστε με τα ιδιαίτερα επιτεύγματά της τον τελευταίο καιρό. Η διάσημη ηθοποιός έκλεισε τα 48 της χρόνια και αποφάσισε να το γιορτάσει δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς ρούχα, στον κήπο του σπιτιού της.

«Τίποτα περισσότερο από το κοστούμι των γενεθλίων μου σήμερα...Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για τις ευχές και ευχαριστώ το απίστευτο body butter του @goop που με έκανε να πιστέψω ότι μπορώ ακόμα να βγάλω τα ρούχα μου" έγραψε η εορτάζουσα, με το concept της φωτογραφίας να θυμίζει αρκετά τους πρωτόπλαστους ανάμεσα στα δέντρα.

https://www.instagram.com/p/CFpqTpXDaKy/

Ασφαλώς η φωτογραφία κέρδισε χιλιάδες likes και ευχές από θαυμαστές και φίλους, όμως μόνο το σχόλιο της κόρης της Paltrow ξεχώρισε, αφού η Apple αποφάσισε να γράψει με χιουμοριστικό τρόπο αλλά και κεφαλαία γράμματα «MOM», προκαλώντας τα γέλια της μητέρας της.

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.