Skip to main content

CELEBS

Julianne Moore: «Πρέπει ο άλλος να σε κάνει να γελάς, αν δεν σε κάνει να γελάς αυτό σε σκοτώνει»

Gimme Moore για να εκπαιδευτώ στις σχέσεις που μου αξίζουν



 

Πολλές είναι οι φορές που δημοσιογράφοι ρωτούν διάσημους celebrities, ‘’πώς καταφέρνουν να βρουν την ευτυχία στον σύντροφό τους, ενώ την ίδια στιγμή όλο και περισσότεροι σύντροφοι τραβούν δρόμους χωριστούς’’. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον έκθεσης όπως αυτό του Χόλυγουντ,  με πιεσμένα ωράρια και ατελείωτες υποχρεώσεις… τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα.

https://www.instagram.com/p/CFVq5uiD6ND/

Τη δική της απάντηση έδωσε η διάσημη ηθοποιός, Julianne Moore, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του “The Drew Barrymore Show”. Πιο αναλυτικά,  η Moore αποκάλυψε το δικό της μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το μόνο πράγμα που νομίζω ότι μπορώ να πω είναι πως πιστεύω ότι και οι δύο πρέπει πραγματικά να θέλουν να είναι παντρεμένοι. Έχω δει περιπτώσεις στις οποίες τα πράγματα δεν λειτουργούν για τους ανθρώπους γιατί ένα από τα δύο μέρη της σχέσης δεν θέλει να είναι εκεί» και συνέχισε «Πρέπει πραγματικά να περνάς καλά. Πρέπει ο άλλος να σε κάνει να γελάς, αν δεν σε κάνει να γελάς αυτό σε σκοτώνει»!

https://www.instagram.com/p/CFppIJgBM_9/

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department