Skip to main content

CELEBS

Lenny Kravitz: Ο oδηγός του για την αθανασία

Ο απόλυτος θεός της ροκ μετά το ξέσπασμα του covid ζει στις Μπαχάμες 



Ο Lenny Kravitz μπορεί να διανύει τα 56 του χρόνια, όμως παραμένει το ίδιο rock and cool, όπως τόσο γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Ο διάσημος τραγουδιστής, με το ιδιαίτερα καλλιτεχνικό του στιλ, τράβηξε ακόμα μια φορά τα βλέμματα πάνω του, έπειτα από μια super hot φωτογράφιση αλλά και την αποκαλυπτική συνέντευξη που την συνόδευσε. Ο λόγος για το εξώφυλλο του ανδρικού περιοδικού «Men' s Health», στο οποίο ο Kravitz ποζάρει ημίγυμνος, με τους απροκάλυπτα καλογυμνασμένους κοιλιακούς του, να κόβουν την ανάσα.

https://www.instagram.com/p/CFznubVJch1/

Συγκεκριμένα, η φωτογράφιση έγινε στις εξωτικές Μπαχάμες, στο νησί Ελευθέρα όπου και διαμένει μόνιμα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Ο σταρ μάλιστα έχει επιλέξει να μένει σε ένα τροχόσπιτο μέσα στην φύση, απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη που μπορεί να του προσφέρει.

https://www.instagram.com/p/CF6riv3lZTL/

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, έχει δημιουργήσει τον δικό του κήπο με φρούτα και λαχανικά ενώ γυμνάζεται καθημερινά έξω στην φύση, με την βοήθεια personal trainer μέσω videocall. Λατρεύει το ποδήλατο στα εξωτικά δάση του νησιού και περνάει αρκετές ώρες στην θάλασσα κάνοντας sup. Όσο για το ψυγείο του, αποτελεί το κλειδί της μακροζωίας, αφού μέσα σε αυτό βρίσκει κανείς σε αφθονία φρούτα και λαχανικά


Ο Lenny Kravitz μεταξύ άλλων μίλησε και για την άριστη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Lisa Bonet, ενώ ταυτόχρονα δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσο «λατρεύει» τον Jason Momoa, τον τωρινό σύντροφό της. «Ο κόσμος δε μπορεί να πιστέψει πόσο δεμένοι είμαστε με τον Jason ή πόσο δεμένος είμαι ακόμη με τη μαμά της Zoë, πώς έχουμε αυτή τη σχέση μεταξύ μας. Το κάνουμε γιατί πολύ απλά αυτό είναι που κάνει ο κόσμος. Αφήνει την αγάπη να κυριαρχήσει, σωστά; Εννοώ, προφανώς μετά από ένα χωρισμό, είναι “δουλειά”, χρειάζεται δουλειά και χρόνο, επούλωση και στοχασμό κλπ…Κυριολεκτικά τη στιγμή που γνωριστήκαμε, ήμασταν του στυλ “Ω ναι, τον λατρεύω αυτόν τον τύπο”», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/CFufdQhDAWS/

Ο Kravitz ήταν παντρεμένος με τη Bonet από το 1987 έως το 1993 και απέκτησαν την κόρη τους, Zoë το 1988. Από τότε οι δύο τους παραμένουν καλοί φίλοι, δίνοντας το παράδειγμα της αληθινής αγάπης.

Cover photo credits: Mark Seliger

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου