Skip to main content

CELEBS

Kate Beckinsale: «Πριν χρόνια έχασα μωρό στις 20 εβδομάδες»

Η δημόσια στήριξη της ηθοποιού στην Chrissy Teigen

 



 

Μετά την καθηλωτική εξομολόγηση της Chrissy Teigen πως έχασε το μωρό της, η Kate Beckinsale με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, μίλησε ανοιχτά για την ίδια τραγική ιστορία που της συνέβη, δίνοντας  δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια Legend. H εξομολόγηση της αυτή, έρχεται ως απάντηση στους επικριτές της Teigen, η οποία κοινοποίησε φωτογραφίες από την δύσκολη αυτή ημέρα στο νοσοκομείο.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

Η φωτογραφία που πόσταρε η Beckinsale έγραφε: «Κάποια μωρά γεννιούνται για να γίνουν άγγελοι και πηγαίνουν στον παράδεισο. Ζουν πάντα στις πληγωμένες καρδιές των γονιών τους και της οικογένειάς τους για πάντα. Μαθαίνουν να πετούν με τα φτερά τους στον παράδεισο, όπου τίποτα δεν μπορεί να τα βλάψει, αντί να μάθουν να περπατούν στη Γη».

https://www.instagram.com/p/CF1tJ8Egpd1/

Το συγκλονιστικό αυτό κείμενο συνόδευε η παρακάτω καθηλωτική λεζάντα, που όπως φαίνεται η ηθοποιός έγραψε έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης: «Παρατήρησα ότι ο κόσμος ασκεί κριτική στην Chrissy Teigen επειδή μοιράστηκε πολύ προσωπικές και ευαίσθητες φωτογραφίες από την απώλεια του μωρού της. Πριν από χρόνια, έχασα ένα μωρό στις είκοσι εβδομάδες της εγκυμοσύνης. Είχα καταφέρει να κρατήσω κρυφή την εγκυμοσύνη μου και κατέρρευσα μέσα μου, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Θλίψη, ντροπή και σοκ είναι αυτά που ακολουθούν μετά από μια τέτοια εμπειρία, καθώς και το γεγονός ότι το σώμα σου εξακολουθεί να λειτουργεί σαν να έχει ένα μωρό να μεγαλώσει. Το γάλα έρχεται και δεν υπάρχει κανείς για να ταΐσεις. Μπορεί να είναι η πιο μοναχική, καταστροφική στην ψυχή χρονική περίοδος, ειδικά αν δεν έχεις έναν υποστηρικτικό σύντροφο, όπως έχει η Chrissy».

Η Kate Beckinsale, γνωρίζοντας από την δική της προσωπική εμπειρία, πόσο δύσκολη ήταν η θέση που βρέθηκε η Chrissy Teigen, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και τα ζευγάρια, που διστάζουν να μιλήσουν για όσα βιώνουν ενώ τους προτρέπει να μοιραστούν τον πόνο τους, προκείμενου κάπως να το απαλύνουν.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά