Skip to main content

CELEBS

Rihanna: Η δημόσια συγγνώμη της στην μουσουλμανική κοινότητα

 

Όλα όσα είχαν προηγηθεί



 

Ένα ‘’ατόπημα’’ έκανε η Rihanna αφού στην πρόσφατη παρουσίαση της σειράς εσωρούχων της Savage x Fenty, ακούστηκε τραγούδι με μουσουλμανικό στίχο.  Πιο συγκεκριμένα, στο τολμηρό fashion show έπαιξε το κομμάτι «Doom» που περιείχε λόγια από το Hadith, το δεύτερο σημαντικότερο κείμενο τον Μουσουλμάνων μετά το Κοράνι.

 

 

 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μουσουλμανική κοινότητα για την επισήμανση ενός τεράστιου λάθους που ήταν ακούσια προσβλητικό στο show Savage x Fenty.

Επιπλέον, θα ήθελα να σας ζητήσω ειλικρινή συγγνώμη για αυτό το λάθος. Κατανοούμε ότι έχουμε πληγώσει τη μουσουλμανική μας κοινότητα και είμαι απίστευτα απογοητευμένη από αυτό! Δεν παίζω με οποιοδήποτε είδος σεβασμού προς τον Θεό ή οποιαδήποτε θρησκεία και ως εκ τούτου, η χρήση αυτού του τραγουδιού στην επίδειξή μας ήταν εντελώς ανεύθυνη!

Προχωρώ μπροστά υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστούμε για τη συγχώρεση και την κατανόησή σας", έγραψε η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια σε instastory της.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.