Skip to main content

CELEBS

Tracee Ellis Ross: "Η αγάπη είναι μια ενέργεια: Παίρνεις πίσω αυτό που δίνεις"

Η κόρη της Diana Ross σε σοβαρά μαθήματα wellness



 

Η Tracee Ellis Ross σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «Shape», μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή καθώς και για τα διδάγματα που έχει πάρει από αυτή. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει μάθει να σέβεται τον εαυτό της και τις ανάγκες της ενώ συνειδητά έχει αγκαλιάσει την επιλογή της να είναι single. Μάλιστα, μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρουσες σκέψεις για την σχέση που έχει δημιουργήσει η ίδια με την μοναξιά της.

https://www.instagram.com/p/CGSnkfhlfRN/

«Οι άνθρωποι μπορούν να είναι σε υπέροχες σχέσεις, αλλά να μην μπορούν πραγματικά να αποκομίσουν τη χαρά αυτής της σύνδεσης. Επειδή μπορείτε να έχετε όλα τα καλά πράγματα, αλλά αν δεν ξέρετε πώς να είστε μαζί, δεν έχει σημασία. Συνειδητοποιώ ότι κρατάω την ιδέα της ολότητας με μεγάλο σεβασμό, γιατί ο στόχος μου είναι να έχω μια εμπειρία με τον εαυτό μου που να με ολοκληρώνει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ross.

https://www.instagram.com/p/CFYKVjulcyr/

Η Tracee Ellis Ross αποκάλυψε μάλιστα, όλα όσα που μοιράζεται με τον εαυτό της και πραγματικά την γεμίζουν αγάπη «Για παράδειγμα, ένα από τα πράγματα που μου άρεσε να κάνω προ-πανδημίας είναι να φορέσω κάτι χαριτωμένο και να πάω για δείπνο, να απολαύσω ένα γεύμα και ένα ποτήρι κρασί. Λοιπόν, δεν μπορώ να το κάνω αυτό", είπε. "Αλλά ξέρεις τι; Μπορώ να το κάνω στο σπίτι. Φτιάχνω ένα όμορφο πιάτο. Το στήνω και έχω ένα υπέροχο γεύμα. Φτιάχνω το κρεβάτι μου κάθε πρωί. Ένα από τα υπέροχα πράγματα που ανακαλύπτω είναι πώς νοιάζομαι για μένα και με ποιον τρόπο μπορώ να αγαπώ ενεργά τον εαυτό μου. Και πιστεύω ότι η αγάπη είναι μια ενέργεια: Παίρνεις πίσω αυτό που δίνεις».

https://www.instagram.com/p/B9YLWVZF52k/

Τέλος, η 47χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «The High Note», ανέφερε πως αποδέχεται τον εαυτό της ως μια «ευτυχισμένη single», κάτι που σημαίνει πως παραμένει διαθέσιμη αν προκύψει κάτι που να αξίζει στην ζωή της. «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ανοιχτή και ότι δεν θέλω μια σχέση. Αλλά με την υπέροχη και ισχυρή εμπειρία ως single, έμαθα να έχω μία παραγωγική σχέση με τη μοναξιά και μια έντονα ζουμερή σχέση με τη χαρούμενη μοναξιά μου - πραγματικά απολαμβάνω τη συντροφιά μου.»

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς