Skip to main content

CELEBS

Demi Moore: Σε ασπρόμαυρη φωτογράφηση μαζί με τις κόρες της

Σκοπός τους να ευαισθητοποιήσουν πολίτες να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές



 

Χολιγουντιανές celebrities όπως η Demi Moore, ψάχνουν τρόπους να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους αλλά και να δημιουργήσουν κάτι, το οποίο θα έχει αντίκτυπο στον κοινωνικό τους περίγυρο και όχι μόνο, αφού με τους εκατομμύρια ακολούθους της, τα δημιουργήματα της φτάνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτήν την φορά βρήκε έναν πραγματικά δημιουργικό τρόπο να περάσει χρόνο με τις κόρες της. Διοργάνωσε δηλαδή μια λαμπερή ασπρόμαυρη φωτογράφιση!

Η 57χρονη ηθοποιός Demi Moore, με τις δύο από τις τρεις κόρες της (με τον Bruce Willis), την 32χρονη Rumer και της 29 ετών Scout, βγήκαν τους δρόμους με εντυπωσιακά φορέματα, τιάρες και ένα σταματημένο αυτοκίνητο στον δρόμο, προκειμένου να καταφέρουν μια εντυπωσιακή λήψη, η οποία έχει κάποιο σκοπό.

https://www.instagram.com/p/CGSpqZtHMot/

Το αποτέλεσμα το οποίο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εντυπωσίασε το κοινό και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα οι τρεις γυναίκες μοιράστηκαν μερικές λήψεις από το γύρισμα, όπου βλέπουμε να επικρατεί ένα ατμοσφαιρικό ασπρόμαυρο φίλτρο και ρετρό επιρροή. Η Rumer μάλιστα, μοιράστηκε στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να στέκεται στο αυτοκίνητο, καθώς η μαμά της βρίσκεται στο δρόμο πίσω της, με τη λεζάντα: "Συγγνώμη, μαμά, είμαι στον δρόμο για την ψήφο μου."

https://www.instagram.com/p/CGTGmh5Frtp/

Παρότρυνε με αυτόν τον τρόπο τους πολίτες να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές. Όπως ήταν αναμενόμενο τα posts συγκέντρωσαν αμέτρητα σχόλια και likes, μεταφέροντας σημαντικά μηνύματα της εποχής.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.