Πρίγκιπας Harry: "Το να είσαι τρωτός δεν είναι αδυναμία"

Αποκάλυψε το μυστικό που τον κρατάει ψυχικά υγιή, σε κοινή συνέντευξη με τη Meghan Markle

Τόνια Τζαφέρη

 

Πολλές φορές μπορεί να πιστεύουμε πως η ζωή των celebrities είναι πάντα λαμπερή, γεμάτη στιγμές δόξας και ευτυχίας. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, αφού η δημοσιότητα πολλές φορές γεννά ανασφάλειες, στρες και θέλει ιδιαίτερη ‘’προσωπική δουλειά’’, για να ανταπεξέρχεσαι καλύτερα στις προσκλήσεις.

Ο πρίγκιπας Harry σε μια νέα συνέντευξη του, μίλησε ανοιχτά για το πώς παραμένει υγιής και χαρούμενος, αποκαλύπτοντας ότι ο διαλογισμός έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ζωής του.

Σε μια εμφάνιση στο podcast της Teenager Therapy για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας το Σάββατο, ο πρίγκιπας είπε: "Για μένα, ο διαλογισμός είναι το κλειδί, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το έκανα αυτό. Η σημασία της δημιουργίας μιας στιγμής και του χρόνου που αφιερώνω στην ημέρα μου για να πάρω μια ανάσα, που δίνει δυνάμεις για να αντέξω".

Η σύζυγός του, Meghan Markle, η οποία έδωσε συνέντευξη μαζί με τον Harry, επιβεβαίωσε ότι πρίγκιπας διαλογίζεται τακτικά, λέγοντας ότι: "είναι πολύ αφοσιωμένος".

O Harry είπε ακόμα ότι η ζωή στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια ήταν μερικές φορές δύσκολη για τον ίδιο και την σύζυγό του. "Είναι πολλά. Υπάρχουν καλές ημέρες και υπάρχουν κακές ημέρες. Πρόκειται για αυτοπροστασία. Και το να είσαι τρωτός δεν είναι αδυναμία. Το να δείχνεις ότι είσαι τρωτός στον σημερινό κόσμο είναι δύναμη... Όσο περισσότερο μιλάμε γι' αυτό τόσο περισσότερο αποδεκτό γίνεται".

Από την πλευρά της η δούκισσα του Sussex μοιράστηκε με τους θεατές τον τρόπο που η ίδια αντιμετωπίζει το άγχος λέγοντας: "Πρέπει να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν. Για μένα νομίζω ότι το journaling (να γράφεις στις σκέψεις σου σε χαρτί) είναι πολύ σημαντικό. Μου επιτρέπει να σκεφτώ από πού ήρθα. Μου ανοίγονται άλλες προοπτικές. Όταν κοιτάς πίσω σε κάτι, δεν φαίνεται τόσο σημαντικό".

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares