Skip to main content

CELEBS

Timothée Chalamet: Οι φωτογραφίες του με την Lily Rose Depp που τον έκαναν να νιώσει «ντροπή»

Υπό το άγρυπνο βλέμμα των paparazzi 

 



 

Οι περισσότεροι θυμόμαστε τις φωτογραφίες του Timothée Chalamet και της Lily Rose Depp που κυκλοφόρησαν στα social media και έγιναν επίκεντρο συζητήσεων και σχολιασμού. Ο λόγος για τις προσωπικές στιγμές που διέρρευσαν το 2019, όπου το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι περνούσε τις διακοπές του σε ένα σκάφος στην Ιταλία. Οι διακοπές αυτές φαίνεται πως τελικά βγήκαν «ξινές» για τον Chalamet, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο «GQ» αποκάλυψε πως νιώθει ντροπιασμένος.

https://www.instagram.com/p/CGXRM4HhKx-/

«Εκείνο το βράδυ πήγα για ύπνο και σκεφτόμουν πως ήταν μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου”, είπε στο GQ. "Ήμουν όλη μέρα σε ένα σκάφος με κάποια που αγαπούσα, και καθώς έκλεινα τα μάτια που σκεφτόμουν 'Αυτό ήταν τέλειο'. Και μετά ξύπνησα βλέποντας όλες αυτές τις φωτογραφίες νιώθοντας ντροπή που ήμουν έτσι. Τόσο χλωμός. Και μετά άρχισαν να λένε: Αυτό ήταν στημένο. Στημένο;! Νομίζετε ότι ήθελα να εμφανιστώ έτσι μπροστά σε όλο το κόσμο;!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 24χρoνος ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CGamuauJftg/

Όπως αποδεικνύεται το να είναι κάποιος τόσο νέος και ταυτόχρονα διάσημος, καθιστά αρκετά δύσκολη την προσπάθεια να δημιουργήσει μια υγιή  σχέση. Ακόμα και έπειτα από τον χωρισμό του Timothée Chalamet με την Lily Rose Depp, οι paparazzi συνεχίζουν να ενοχλούν τον γοητευτικό Chalamet, ο οποίος ξεκίνησε τώρα να βγαίνει με την ηθοποιό Eiza González. Υπό το άγρυπνο βλέμμα των paparazzi, δημοσιεύτηκαν και πάλι προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, κάτι που προκάλεσε ξανά αντιδράσεις.

Cover photo credits: RENELL MEDRANO

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.