Skip to main content

CELEBS

Μεγάλα ονόματα του Hollywood πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία με τον Leonardo DiCaprio

Κι ο Timothée και η Cate και η  Meryl  και η Jennifer μέχρι και η  Ariana...

 



 

Είτε λατρεύεις τον Timothée Chalamet, είτε τρελαίνεσαι με την ερμηνεία της Cate Blanchett, είτε πάλι θαυμάζεις την Jennifer Lawrence, είτε μένεις πιστή στην πολυετή εμπειρία της Meryl Streep, το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπεις στον πειρασμό να δεις την νέα ταινία με τον Leonardo DiCaprio, μόνο και μόνο για τους πρωταγωνιστές της. Και αν νομίζεις πως υπερβάλλουν όταν λένε πως το cast αυτής της ταινία απαρτίζεται από το μισό Hollywood, σε ενημερώνω επίσης ότι πρωταγωνιστούν ακόμα ο Jonah Hill, ο Kid Cudi, ο Matthew Perry, ο Rob Morgan και ο Himesh Patel.

https://www.instagram.com/p/CGV9XY5Mplg/

Πρόκειται για ένα απίστευτο cast ηθοποιών που έχει προκαλέσει ήδη θετικές εντυπώσεις, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα αρκετές λεπτομερείς για την ταινία που θα συμμετέχουν. Ο τίτλος αυτής «Don’t Look Up!» και έχει τη σκηνοθεσία του Adam McKay, ενώ η ιστορία ακολουθεί δύο αστρονόμους που βγαίνουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθώντας να προειδοποιήσουν τον κόσμο για έναν επικείμενο κίνδυνο. Η παραγωγή φέρει την υπογραφή του Netflix ενώ μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Leonardo DiCaprio να συνεργάζεται με την πλατφόρμα.

https://www.instagram.com/p/CGYm1UvjczZ/

Σίγουρα η πρόκληση όλων αυτών των σημαντικών ηθοποιών, να πρωταγωνιστούν σε μια ταινία θα είναι μεγάλη, όπως μεγάλη είναι ήδη η περιέργεια πολλών να ανακαλύψουν την σύνδεση του cast, όπως επίσης και την χημεία που θα έχουν στις σκηνές. Το αν τελικά θα είναι καλή η ταινία θα το κρίνουμε σε λίγο καιρό, έχοντας πάντα υπόψη τα μεγάλα ονόματα που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για αυτή την παραγωγή. Α! το «Don’t Look Up» ασφαλώς ενδείκνυται και για τους θαυμαστές και followers της Ariana Grande, αφού η τελευταία μπορεί να μην είναι ηθοποιός, ωστόσο όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στην ταινία αυτή.  

https://www.instagram.com/p/CGcY_mQB1Tr/

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια