Δύσκολες στιγμές για τον Robert Redford: Πέθανε ο γιος του

Ο 58χρονος James Redford έδινε «μάχη» με τον καρκίνο του ήπατος

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Στο πένθος «βυθίστηκε» η οικογένεια του Robert Redford. Ο γιος του, James, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών, νικημένος από τον καρκίνο του ήπατος. Ο γιος του διάσημου ηθοποιού έδωσε γενναία «μάχη», μιας και στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις ήπατος, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η σύζυγός του, Kyle, μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στο Twitter. «Ο Jamie πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη και αξιόλογη ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα μας λείψει. Ως σύζυγός του επί 32 χρόνια, είμαι ευγνώμων για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία δύο χρόνια», έγραψε η χήρα του James Redford.

https://twitter.com/kyleredford/status/1317232446849437697

«Η θλίψη είναι ανυπολόγιστη με την απώλεια ενός παιδιού. Ο James ήταν ένας στοργικός γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του ζει μέσα από τα παιδιά του, την τέχνη, τις ταινίες και το αληθινό πάθος για τη συντήρηση και το περιβάλλον», ανέφερε εκπρόσωπος του 84χρονου Robert Redford.

Πηγή: star.gr

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares