Skip to main content

CELEBS

Brooke Shields: Mιλά για το πως έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ στα 55 της

«Οι γυναίκες μετά τα 50 δεν έχουν τελειώσει»



 

Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλές νεαρές, ειδικά όταν βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, με πολλά βλέμματα στραμμένα επάνω τους και κριτικές, να έχουν ανασφάλειες. Η Brooke Shields μίλησε ανοιχτά σε πρόσφατη συνέντευξη της, για το πώς βρήκε την αυτοπεποίθηση της στα 55 της! Κατάφερε να αγαπά το σώμα της και να φοράει μπικίνι άνετη, κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ σε μικρότερη ηλικία.

https://www.instagram.com/p/CFxLbOznuDV/

«Φορούσα εκείνα τα μεγάλα μαγιό που έχουν όσο περισσότερο ύφασμα γίνεται», λέει. «Οι κόρες μου έλεγαν, "Μαμά, είναι γελοίο". Έβλεπα κατά κάποιον τρόπο τον εαυτό μου μέσα από τα μάτια τους και  καμάρωνα πράγματα όπως τα οπίσθιά μου. Πράγματα στα οποία ποτέ δεν θα ήθελα να εστιάσω στη ζωή μου. Το να είμαι 55 και να λέω, "Στάσου λιγάκι, οι γυναίκες άνω των 50 δεν έχουν τελειώσει"». «Σε αυτή την ηλικία, ειδικά αν είσαι ηθοποιός, είναι τύπου "έκανες καριέρα, χαλάρωσε", αλλά εγώ νομίζω πως τώρα ξεκινάω», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CECbsKhngTp/

«Συνήθιζα να γυμνάζομαι οκτώ φορές την εβδομάδα και το έκανα για το σόου ή τη δουλειά επειδή η κάμερα δεν είναι πάντα ευγενική. Οπότε υπάρχει κάποια ματαιότητα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε σημείο να μην ασχολούμαι με την εξωτερική εμφάνιση», λέει η Shields, που στη διάρκεια της καραντίνας ξεκίνησε να δημοσιεύει βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι της. «Οι ασκήσεις στο Instagram είναι απλώς ένας τρόπος για κίνηση και ενδορφίνες. Έχει πλάκα να κάνεις πιέσεις στα χέρια με δυο μπουκάλια κρασί. Δεν διαθέτουμε όλοι πολυτελή γυμναστήρια αυτή τη στιγμή αλλά σας εγγυώμαι, αν κάνετε κάτι για πέντε λεπτά, θα έχει θετικό αποτέλεσμα», σημειώνει.

Από τις κόρες της, μια ακόμη φράση που κράτησε είναι: ‘’πώς είναι καλύτερα να φοράς κάτι που δείχνει το σώμα παρά με κελεμπία’’.

https://www.instagram.com/p/CDjaxW1A46Q/

Ωστόσο, η Brooke Shields παραδέχεται ότι δεν ένιωθε άνετα με το σώμα της παρόλο που ξεκίνησε το μόντελινγκ ως μωρό όταν ήταν μόλις 11 μηνών και πάντοτε ανήκε στις άκρως εντυπωσιακές γυναίκες, πρωταγωνιστώντας μεταξύ άλλων σε καμπάνιες του Calvin Klein.

«Δεν είχα επαφή με το σώμα μου, δεν ήταν κάτι που κοιτούσα», εξηγεί.
«Σχεδόν δεν ήθελα να ξέρω πως υπάρχει. Ήταν αυτό το κόμπλεξ παρθενίας και μετά ήμουν μοντέλο, βασικά σε εξώφυλλα, οπότε φωτογραφιζόμουν κυρίως από τον λαιμό και πάνω. Όλα είχαν να κάνουν με το πρόσωπο και τα φρύδια. Ο τρόπος μου να προσεγγίσω το θέμα ήταν απλώς να μην το σκέφτομαι». «Ήμουν στο μάθημα χορού και ο δάσκαλος έλεγε, "Shields, γιατί δεν κοιτάζεσαι;" και του απαντούσα, "Δεν χρειάζεται να κοιτάζω τον εαυτό μου. Το κάνουν οι υπόλοιποι αρκετά". Οπότε μου λέει, "Εντάξει, αλλά θα πέσεις αν δεν το κάνεις"», συνεχίζει η ίδια, σημειώνοντας πως αυτό είναι κάτι που έμαθε σταδιακά στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CDzWDNTAB66/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;