CELEBS
Η Courteney Cox αποκάλυψε πως έχει να δει τον σύντροφο της για περισσότερες από 200 ημέρες
Μια ακόμα πρόκληση που έφερε η πανδημία στο πέρασμά της
Ο ερχομός της πανδημίας, αναμεσά στις χιλιάδες δυσκολίες που έφερε, στέρησε και την επαφή με αγαπημένα πρόσωπα. Η Courteney Cox γνωρίζει πολύ καλά αυτή την άσχημη εμπειρία, αφού όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της, έχει να δει τον σύντροφό της, Johnny McDaid, επτά ολόκληρους μήνες, από τότε που η California μπήκε για πρώτη φορά σε lockdown.
https://www.instagram.com/p/CFh_ktojmge/
Η πρωταγωνίστρια των «Friends» έχει να δει τον αγαπημένος της από τον Μάρτιο, καθώς εκείνος βρίσκεται στην Αγγλία. «Έφυγε την επόμενη ημέρα αφού όλη η χώρα μπήκε σε καραντίνα. Τουλάχιστον η Καλιφόρνια, νομίζω πως η Νέα Υόρκη ήταν πριν από εμάς. Στην αρχή σκεφτόμουνα 'Τι θα κάνω τώρα;'. Μαγειρεύω κάθε μέρα. Έχω μάθει να μαγειρεύω πολύ καλύτερα, το έχω τελειοποιήσει. Οι Κυριακές είναι διαφορετικές», εξηγεί.
https://www.instagram.com/p/CDCraSsDA3W/
Στην συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε, «Έχω δυο φίλους που θα περνούσαμε την καραντίνα μαζί, όμως το προτιμώ γιατί αν δεν μπορώ να είμαι με τον John δεν θέλω να είμαστε μόνο οι δυο με με την Coco (την 15χρονη κόρη της), φοβάμαι λίγο».
SELECTIONS
-
Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια -
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ











