Skip to main content

CELEBS

Eva Mendes: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά μέχρι που γνώρισα τον Ryan Gosling»

Είναι έτοιμη να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη

 



 

Η Eva Mendes έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, δεν πίστευε ποτέ πως θα αποφάσιζε να μείνει εκτός επαγγέλματος ώστε να μεγαλώσει τις κόρες της, αφού όπως εξομολογήθηκε η ίδια στη ραδιοφωνική εκπομπή «Fitzy & Wippa», δεν ήθελε να αποκτήσει παιδιά μέχρι που γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Ryan Gosling.

https://www.instagram.com/p/CGeD775hGTD/

Η χολιγουντιανή ηθοποιός έμεινε μακριά από το χώρο της υποκριτικής, για περίπου έξι χρόνια, χωρίς όμως να το μετανιώνει ούτε στιγμή, αφού στάθηκε δίπλα στις δύο κόρες της από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθαν στον κόσμο. «Ήμουν πολύ τυχερή που επί 20 χρόνια δούλεψα σκληρά. Ποτέ δεν ήθελα παιδιά, μέχρι που ερωτεύτηκα τον Ryan και όταν ήμουν 40 έκανα το πρώτο μου παιδί. Νομίζω ήμουν 42 όταν ήρθε το δεύτερο, οπότε το δούλεψα έτσι ώστε στην αρχή να κάνω καριέρα και στη συνέχεια να επικεντρωθώ στην οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η star.

https://www.instagram.com/p/B7ZAC2whDWg/

H Mendes, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να γυρίσει σύντομα και πάλι στην δουλειά, ωστόσο πλέον θα είναι πολύ επιλεκτική με το τι θέλει να κάνει: «Δεν θέλω να είναι κάτι βίαιο, κάτι που να έχει ρίσκο, νομίζω ότι το μόνο που έχει μείνει για μένα πια είναι οι ταινίες της Disney!».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.