Skip to main content

CELEBS

Brad Pitt - Nicole Poturalski: Τίτλοι τέλους στην σχέση τους

"Πάντα αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι αφήνουν μισητά σχόλια;"



Όπως όλα δείχνουν Brad Pitt και Nicole Poturalski μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, εκπλήσσοντας το κοινό, αφού όλοι μιλούσαν για ένα ιδιαίτερα ερωτευμένο ζευγάρι, που δεν δίσταζε να δείξει τον έρωτα του ακόμη και σε εκδηλώσεις.

Πρόσφατα μάλιστα η Nicole είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναρωτιόταν γιατί εισπράττει τόσο πολύ μίσος στο διαδίκτυο μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον ηθοποιό. Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι αφήνουν μισητά σχόλια; Γιατί; Ποιο είναι το όφελός σας; Σε γενικές γραμμές, θέλω να καταλάβω τον ειρμό των σκέψεων σας. Επειδή δεν το καταλαβαίνω. Είναι τόσο αγενές και λυπηρό για όσους σχολιάζουν».

Στις τελευταίες εκδηλώσεις όπου είχαν βρεθεί μαζί, με τις περισσότερες από αυτές να ήταν τον Αύγουστο, όσοι τους είχαν δει ισχυρίζονται ότι συμπεριφέρονταν σαν δύο πολύ ερωτευμένοι. Από την άλλη, πηγή του US Weekly ανέφερε εκείνο το διάστημα πως ο Brad Pitt έβλεπε αρκετά ρεαλιστικά τη σχέση τους και δεν άφηνε να τον παρασύρει το συναίσθημα. Δεδομένου ότι το μοντέλο ζει στη Γερμανία και έχει «μια αρκετά σύνθετη οικογενειακή κατάσταση που προσπαθεί να επιλύσει», τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται πως δεν εκτυλίχθηκαν με τον τρόπο που ονειρεύτηκαν εξαρχής.

Η 27χρονη Nicole έχει ξεκινήσει μια δυναμική καριέρα στο modeling και έχει ήδη κοσμήσει το εξώφυλλο του ELLE, ενώ έχει υπογράψει στο πρακτορείο μοντέλων Next Management του Los Angeles. Στην καριέρα της έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Μιλάνο και κόσμησε τα εξώφυλλα περιοδικών όπως τα Elle, Cosmopolitan και Marie Claire. Στα 13 της ήθελε να γίνει θαλάσσιος βιολόγος, αλλά ένα πρακτορείο μοντέλων την εντόπισε στην Disneyland του Παρισιού και οι γονείς της συμφώνησαν να γίνει μοντέλο.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.