Στο Φεστιβάλ Καννών η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας

«Νομίζω περάσαμε καλύτερα απ’ όλους εκεί πέρα».

Τόνια Τζαφέρη

 

Το Φεστιβάλ των Καννών μετά τις αναβολές λόγω πανδημίας, κατάφερε να πραγματοποιηθεί με πολλές ιδιαιτερότητες και αυστηρά μέτρα. Στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ που κάθε χρόνο μονοπωλεί το διεθνές ενδιαφέρον, βρέθηκαν και φέτος, Ελληνικές συμμετοχές. Πιο συγκεκριμένα ο Αργύρης Πανταζάρας μαζί με την πρώην σύντροφό του, Έλλη Τρίγγου, πριν από μερικές μέρες ταξίδεψαν ως τις Κάννες, μαζί με την σκηνοθέτη της ταινίας μικρού μήκους ‘’Motorway 65’’, Εύη Καλογεροπούλου.

Παραβρέθηκαν σε μία μικρή εκδήλωση – παραλλαγή του 73ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών που αναβλήθηκε αρχικά λόγω Covid 19-  για να διεκδικήσουν ένα βραβείο για την Ελλάδα.

 

 

«Στο τσακ δε πήραμε το βραβείο. Για μία Κάννα δεν το πήραμε! Ήταν εξαιρετικά! Νομίζω περάσαμε καλύτερα απ’ όλους εκεί πέρα. Μπορεί να είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά είμαστε και σεμνοί μέσα μας. Μπορεί να το γιορτάζουμε, όπως ξέρουμε εμείς να το γιορτάζουμε, αλήθεια, το λέω και σαν λαός, γιατί πραγματικά δώσαμε ένα καλό στίγμα και κάναμε καλή εντύπωση και η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή. Κέρδισε τις εντυπώσεις. Πιστεύω ότι είχε νόημα να γίνει αυτό που έγινε με την ταινία της Αιγύπτου, γιατί είναι καλή εξίσου», είπε ο ηθοποιός στον Αρτ και την κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την εμπειρία αυτή.

 

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε και την περιπέτεια που έζησαν μαζί με την Έλλη Τρίγγου: «Χάσαμε ένα αεροπλάνο. Έπρεπε να συμπληρώσουμε έγγραφα της ελληνικής κυβέρνησης. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ πιο προσεκτική από τις άλλες. Υπήρχε ένα χαρτί που έπρεπε να συμπληρώσεις, που έχει να κάνει με την κυβέρνηση και την προστασία από τον ΕΟΔΥ, το οποίο είναι αυστηρό. Το συμπληρώσαμε και πήραμε μία πτήση πιο μετά, γιατί χάσαμε το αεροπλάνο. Όλα καλά! Δε χάθηκε κι ο κόσμος!».

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να αποφάσισε να χωρίσει αλλά διατηρεί άψογες σχέσεις, όπως φαίνεται.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares