Skip to main content

CELEBS

«Tα ελαττώματα είναι αυτά που αγαπάω περισσότερο στους ανθρώπους» Emma Stone

«Δεν υπάρχει καμία προετοιμασία. Μαθαίνεις τα πάντα κάνοντάς τα» δηλώνει η Έμα Στόουν που έχει γενέθλια 6/11 



Γοητευτική, δυναμική, πετυχημένη, συνεχίζει να κατακτά έναν έναν τους στόχους της απολαμβάνοντας προσωπική κι επαγγελματική ευτυχία. Η Έμιλι Τζιν Στόουν (Emily Jean "Emma" Stone) γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1988. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν ως μέλος του καστ της σειράς Drive, ενώ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην κωμωδία Superbad (2007). Συμμετείχε στις ταινίες The House Bunny (2008) και Ghosts of Girlfriends Past (2009). Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στις ταινίες Zombieland και Paper Man το 2009. Το 2010, έδωσε τη φωνή της στο χαρακτήρα Mazie της ταινίας Marmaduke και πρωταγωνίστησε στην κωμωδία Εύκολη... κατά Λάθος, σε ένα ρόλο που της χάρισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης Ηθοποιού (σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ). Το 2012 υποδύθηκε την Γκουέν Στέισι στην ταινία The Amazing Spider-Man. Το 2017 κέρδισε το Όσκαρ, το BAFTA και τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ερμηνεία της στο La La Land.

Ψάχνοντας σε μηχανές αναζήτησης ανακαλύψαμε μερικά εντυπωσιακά στοιχεία για τη μέχρι τώρα ζωή και πορεία της:

Το πραγματικό της όνομα είναι η Έμιλι Ζαν Στόουν, αλλά έπρεπε να αλλάξει το όνομά της, επειδή αυτό υπήρχε ήδη στο Screen Actors Guild.

Πριν κατασταλάξει στο «Emma» ήταν ανάμεσα στο να επιλέξει το Riley Stone ή Emily J. Stone.

Μεγάλωσε στο Scottsdale της Αριζόνα και άρχισε να συμμετέχει στο κοινοτικό θέατρο απ’ όταν ήταν 11 ετών.

Το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι ξανθό. Ο παραγωγός του Superbad, Judd Apatow, πρότεινε να γίνει κοκκινομάλλα ενώ γινόντουσαν τα γυρίσματα εκείνης της ταινίας.

Συνήθιζε να δημιουργεί ιστότοπους δωρεάν επειδή προσπαθούσε να διδάξει τον εαυτό της HTML.

 Κάποτε έγραψε ένα διαδικτυακό ενημερωτικό newsletter με τίτλο Neptune για κορίτσια στην εφηβεία. Είχε μια στήλη με συμβουλές και επίσης αρθρογραφούσε.

Μεγάλωσε με τις αρχές του Λουθηρανισμού.

 Η πρώτη της παράσταση ήταν σε ένα σχολικό μιούζικαλ με θέμα την Ημέρα των Ευχαριστιών που είχε τίτλο No Turkey for Perky, σε ηλικία ήταν 6 ετών.

Φορούσε σιδεράκια για επτά χρόνια.

Η πρώτη της δουλειά ήταν να ψήνει λιχουδιές για σκύλους σε ένα αρτοποιείο σκύλων.

 Όταν ήταν παιδί υπέφερε από άγχος και κρίσεις πανικού, γεγονός που την ενέπνευσε να γράψει το βιβλίο με τίτλο I Am Bigger Than My Anxiety.

 Πιπιλούσε τον αντίχειρά της μέχρι την ηλικία των 11 ετών.

Στο γυμνάσιο, δημιούργησε μια παρουσίαση PowerPoint με τίτλο «Project Hollywood» προκειμένου να πείσει τους γονείς της να την αφήσουν να ακολουθήσει καριέρα υποκριτικής. Το Hollywood της Madonna ακουγόταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Πριν να γίνει γνωστή, τραγούδησε μια διασκευή του Bitch της Meredith Brooks σε ένα reality σόου του VH1 με τίτλο In Search of the Partridge Family

Για δύο χρόνια έκανε home schooling.

Όταν ήταν 12 χρόνων, έκανε ακρόαση για το All That, ένα σόου του Nickelodeon. Έπρεπε να συνθέσει μερικούς χαρακτήρες για την ακρόαση, οπότε επέλεξε να παίξει μια μαζορέτα και μια περίεργη μπέιμπι σίτερ.

Οι λιγότερο γνωστοί ρόλοι της περιλαμβάνουν εμφανίσεις στο Medium και στο Malcolm in the Middleκαι και έκανε και τη φωνή ενός σκύλου στο The Suite Life of Zack and Cody.

Στην παιδική της ηλικία, έσπασε και τα δύο χέρια της ταυτόχρονα όταν έκανε γυμναστική.

Αποδίδει τη βραχνάδα στη φωνή της και σήμα κατατεθέν της στο ότι αναγκαζόταν ως μωρό να κλαίει γοερά λόγω επώδυνων κολικών. Ως αποτέλεσμα, εμφάνισε οζίδια στις φωνητικές χορδές πριν καν μιλήσει.

Εάν δεν ήταν ηθοποιός, πιθανότατα θα ήταν δημοσιογράφος, γιατί θεωρεί ότι αφορά «το ίδιο είδος ιδέας, κοιτάζεις τους ανθρώπους και αναλύεις γιατί δουλεύουν με τον τρόπο που δουλεύουν».

Έμαθε την αμερικανική νοηματική γλώσσα στο σχολείο και εξακολουθεί να μπορεί να την χρησιμοποιήσει.

Κάποτε πήγε στο σπίτι του Sir Paul McCartney με τον συμπρωταγωνιστή του Zombieland, Woody Harrelson. Κι ο McCartney τους έκανε vegan μπιφτέκια.

Μοιράζεται με τη μητέρα της ένα τατουάζ με πόδια πουλιού στον καρπό της, γιατί το "Blackbird" από τους Beatles είναι το αγαπημένο τους τραγούδι. Ο ΜακΚάρτνεϊ, ο οποίος έγραψε και το τραγούδι, ζωγράφισε τα πόδια του πουλιού για την Έμμα αφού του έγραψε εκείνη ένα γράμμα  ζητώντας του να τα ζωγραφίσει.

Η πιο δύσκολη στιγμή της στο Χόλιγουντ ήταν όταν πέρασε ακρόαση για τη συμμετοχή της στο Heroes αλλά έχασε το ρόλο ως Hayden Panettiere.

Κάποτε έπαιξε ντέφι τον Prince επί σκηνής σε ένα πάρτι. Έκοψε ωστόσο το πόδι της σε κάποιο ποτήρι πριν ανέβει στη σκηνή, οπότε έπαιζε με πόδι που αιμορραγούσε.

Το Huff είναι η αγαπημένη της τηλεοπτική εκπομπή όλων των εποχών και το Raise High the Roof Beam, Carpenters του J.D. Salinger είναι το αγαπημένο της βιβλίο

Διέγραψε τον λογαριασμό της στο Facebook της επειδή είχε εθιστεί στο παιχνίδι FarmVille.

Έπαθε κρίση πανικού με άσθμα ενώ γύριζε μια σκηνή σεξ για το Easy A, με αποτέλεσμα να της δοθεί οξυγόνο.

Υπήρξε μεγάλη φαν των Spice Girls και ισχυρίζεται ότι την δίδαξαν πολλά για τη δύναμη των κοριτσιών. Το Baby Spice (Emma Bunton) είναι το αγαπημένο της μέλος, αλλά δάκρυσε όταν το Scary Spice (Melanie Brown) της έστειλε ένα βίντεο έκπληξη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Είναι καλές φίλες με την Jennifer Lawrence, τη Martha MacIsaac και τη Sugar Lyn Beard. Περνούν το χρόνο τους μαζί σε ταξίδια ή για να παρακολουθήσουν ταινίες.

Το La La Land δεν είναι η πρώτη ταινία στην οποία τραγουδούσε. Τραγουδούσε "I Know What Boys Like" στο The House Bunny και "Knock On Wood" στο Easy A.

Έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway όταν πρωταγωνίστησε στην αναβίωση του Cabaret, από τα τέλη του 2014 έως τις αρχές του 2015.

Η Emma και ο Ryan Gosling πρωταγωνίστησαν σε τρεις ταινίες μαζί: Crazy, Stupid, Love, Gangster Squad και La La Land.

Υπήρξε το πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο άρωμα Louis Vuitton Coeur Battant Fragrance. Ενώ έχει εκπροσωπήσει ως μοντέλο κι άλλους οίκους μόδας.

Η καλύτερη συμβουλή που πήρε ποτέ είναι «το να προσπαθείς να μένεις πραγματικά και πιστά αληθινός στον εαυτό σου επιμένοντας να βρίσκεις τρόπους να εκδηλώνεις την πιο αληθινή μορφή σου».

Το 2017, ο Stone ξεκίνησε μια σχέση με τον σκηνοθέτη του τμήματος Saturday Night Live, Dave McCary. Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2019 και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο.[164] Τον Ιανουάριο του 2021, το ζευγάρι αναφέρθηκε ότι περίμενε το πρώτο τους παιδί μαζί. Τον Μάρτιο του 2021 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μια κόρη. Ο Ντέιβ και η Έμμα ονόμασαν την κόρη τους Λουίζ Τζιν ΜακΚάρι—ένας φόρος τιμής στη γιαγιά της Έμμα, Τζιν Λουίζ. Jean είναι επίσης το μεσαίο όνομα της Emma.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

Προτεινόμενα

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται