Skip to main content

CELEBS

Dua Lipa: «Το να είσαι γυναίκα σημαίνει πως πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά»

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τον σεξισμό στην μουσική βιομηχανία



Η Dua Lipa, μπορεί να είναι μόλις 25 χρονών, ωστόσο έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας για το 2020. Η διάσημη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Attitude, μοιράστηκε την δική της ιστορία για τον σεξισμό που έχει βιώσει στον χώρο της καριέρας της, καθώς όπως αποκάλυψε έπρεπε συνεχώς να αποδεικνύει την σοβαρότητα του ταλέντου της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

catch me on @fallontonight with my fave dancing partner @jimmyfallon at 11:35 ET talking election, Future Nostalgia and STUDIO 2054!!! ??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις

 

«Αυτό σημαίνει να είσαι γυναίκα στη μουσική βιομηχανία. Πολλοί άνθρωποι σου χρεώνουν, ειδικά στην ποπ μουσική, ότι δεν είσαι αληθινός και πρέπει συνέχεια να αποδεικνύεις ότι είσαι ο εαυτός σου. Ειδικά όταν γράφεις τους δικούς σου στίχους. Πρέπει να εργαστείς πιο σκληρά εάν θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά. Δεν ήθελα να περιμένω σε ένα δωμάτιο ώστε κάποιος να μου γράψει ένα τραγούδι», τόνισε η τραγουδίστρια.

 

 

Η Dua Lipa μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο περιστατικό που χρειάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, επειδή δεν ήθελε να φορέσει mini φούστα όπως της υπέδειξε ένας σκηνοθέτης σε video clip. «Βρίσκεσαι σε ένα μουσικό βίντεο και ο σκηνοθέτης σου ζητάει να φορέσεις μία μίνι φούστα απλώς και μόνο επειδή είσαι μία pop star και πρέπει να δείχνεις cute. Και απλά λέω θα φορέσω το παντελόνι μου επειδή κρυώνω! Έχω μάθει να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και να λέω όχι όταν κάτι δεν μου αρέσει», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department