Skip to main content

CELEBS

Zendaya: Η σημασία της ευτυχίας την χρονιά του 2020

‘’Υπάρχει ελπίδα στους νέους και καταλαβαίνουν ακριβώς πως θέλουν να γίνει αυτός ο κόσμος”



 

Στον καταιγισμό των αρνητικών ειδήσεων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τηλεόραση, επιλέγω πολλές φορές να κρατώ τις βλέψεις και τις απόψεις ανθρώπων, οι οποίοι δηλώνουν αισιόδοξοι και ευτυχείς. Η νεαρή ηθοποιός Zendaya, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των Μέσων, αλλά και να αποσπάσει αρκετά βραβεία παρά το νεαρό της ηλικίας της, μίλησε σε μια αποκλειστική συνέντευξη και νομίζω οφείλουμε να την ακούσουμε.

Η ηθοποιός μίλησε στο ELLE για τη χρονιά που καθόρισε τη καριέρα της, και παρά τις επιτυχίες της, όπως το βραβείο EMMY για το ρόλο της ως Rue Bennett στη σειρά Euphoria αλλά και την πολυαναμενόμενη νέα ταινία της Malcolm & Marie, η Zendaya εξήγησε πόσο την επηρεάζει ο διχασμός που επικρατεί αυτή τη στιγμή στςι ΗΠΑ.

"Είναι μια περίοδος που νιώθει κανείς πως δεν υπάρχει ελπίδα, ιδίως σε αυτή τη χώρα. Ξέρω ότι πολλοί νιώθουν οργή και κούραση ζώντας και μεγαλώνοντας σε ένα σύστημα που μοιάζει να μην έχει φτιαχτεί για εμάς”, είπε σε μια συζήτησε με τον συμπρωταγωνιστή της Timothée Chalamet. "Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να βρεις χαρά στη ζωή και την ομορφιά σε πράγματα, και νομίζω πως αυτό είναι σημαντικό. Τώρα, εμείς οι Μαύροι πρέπει να βρούμε την ευτυχία και να μην επιτρέψουμε να μας την πάρουν”.

Η ηθοποιός συνέχισε, εξηγώντας πως η ενασχόληση της με τη δουλειά της και με δημιουργικά projects την βοήθησε να βρει τη χαρά μέσα στο 2020.

"Νιώθω ευτυχία όταν μπορώ να δημιουργώ τέχνη και να είμαι μέρος projects με τα οποία είμαι βαθιά συνδεδεμένη, είτε αυτό είναι το Euphoria είτε το Malcolm & Marie, την ταινία που γυρίσαμε μέσα στην καραντίνα με τον Sam Levinson. Κάτι άλλο που μου δίνει χαρά είναι όταν βλέπω την αντίδραση του κόσμου στη δουλειά μου. Με το Euphoria ήταν απίστευτο να βλέπεις πως ο κόσμος συνδεόταν με αυτό που είχε γράψει ο Sam. Έχω ακούσει πολλές όμορφες ιστορίες για τον εθισμό και την απεξάρτηση και αυτό μου δίνει ελπίδα”.

Η Zendaya αποκάλυψε επίσης πως το να βλέπει ανθρώπους να μιλούν ανοιχτά για την ιστορία της Αμερικής με τον συστηματικό ρατσισμό και την έλλειψη δικαιοσύνης, της δίνει την ελπίδα πως έρχονται καλύτερες μέρες.

"Βρίσκω ελπίδα στους ανθρώπους, εκείνους που βρίσκονται στους δρόμους και κάνουν τη δουλειά- άνθρωποι τους οποίους θαυμάζω και θα συζητήσω τη συμβουλή τους για το πως να χρησιμοποιήσω το βήμα μου με τον πιο σωστό τρόπο. Υπάρχει ελπίδα στους νέους- και όταν λέω νέους εννοώ τον εαυτό μου- ανθρώπους της ηλικίας μου- αλλά και μικρότερους. Τα νέα παιδιά είναι τόσο έξυπνα και καταλαβαίνουν ακριβώς πως θέλουν να γίνει αυτός ο κόσμος”.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.