Skip to main content

CELEBS

Britney Spears: «Δε θα ξανατραγουδήσει όσο ο πατέρας της είναι υπεύθυνος για την καριέρα της»

Το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει ο πατέρας της διαχειριστής της περιουσίας της

 



 

Το αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε πριν από λίγες ώρες το αίτημα της Britney Spears να μην ελέγχει πλέον ο πατέρας της, Jamie Spears, την τεράστια περιουσία της. Εδώ και 12 χρόνια ο πατέρας της 38χρονης ποπ σταρ έχει αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών, αφού τότε η τραγουδίστρια ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως συνεχώς αναφερόταν και στα ΜΜΕ.

Ο συνήγορός της, Samuel D. Ingham σε σχετική ακρόαση σε δικαστήριο του Los Angeles είπε: «Η πελάτισσα μου με πληροφόρησε ότι φοβάται τον πατέρα της. Δε θα ξανατραγουδήσει όσο ο πατέρας της είναι υπεύθυνος για την καριέρα της». Παρά την αρνητική απόφαση του δικαστηρίου κατά της Britney, o δικαστής δήλωσε ότι θα εξετάσει μελλοντικές προσφυγές για την απομάκρυνσή του. Εν τω μεταξύ, μετά από αίτηση της Spears, ο οικονομικός κολοσσός «Bessemer Trust», θα είναι συνδιαχειριστής της περιουσίας της.

Η νομική διαμάχη έγινε λίγο μετά το… κίνημα «Free Britney» (ελευθερώστε την Britney), όπου μια ομάδα οπαδών της ποπ σταρ, πιστεύουν ότι κρατείται φυλακισμένη από τον πατέρα της κι άλλους συνεργάτες της.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;