Skip to main content

CELEBS

Katie Holmes: «H Suri έχει να δει τον πατέρα της εδώ και 7 χρόνια»

Η αποκάλυψη για την σχέση της κόρης της με τον μπαμπά  Τom Cruise



H Katie Holmes σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Vogue Αυστραλίας, προχώρησε σε σπάνιες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, μεταξύ των οποίων και για την σχέση που διατηρεί η κόρη της με τον πατέρα της και πρώην σύζυγό της ηθοποιού, Tom  Cruise

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“The absence of routine, the revelation of truths that lie just below the surface, the challenge of moving forwards despite fear, and the willingness to be open to what our new world will be, are realities that have connected us all. My fingers are crossed that what began as shock will end in hope.” Superstar Katie Holmes for the November cover of @vogueaustralia ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOCELYN PETRONI (@jocelynpetroni) στις

 

Η χολιγουντιανή ηθοποιός ζει μαζί με την έφηβη πλέον κόρη της, Suri και το διάστημα της καραντίνας ήταν πολύ δημιουργικό και για τις δύο, αφού όπως τόνισε η Holmes κατάφεραν να υιοθετήσουν νέα hobbies όπως το ράψιμο, τη ζωγραφική και το γράψιμο: «Το να ζεις χωρίς την πίεση του αποτελέσματος αλλά εκτιμώντας την καθημερινότητα μητέρας και κόρης είναι πολύτιμο αγαθό». Μάλιστα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην στιγμή που συνάντησε ξανά την μητέρα και τον πατέρα της μετά τους μήνες του lockdown «Ήταν σαν να έχουμε Χριστούγεννα, τα μάτια της μαμάς μου μου φάνηκαν πιο μεγάλα και τα χέρια του μπαμπά πιο δυνατά, οι αγκαλιές μας πιο σφιχτές».

 

 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην σχέση της Suri με τον πατέρα της, η οποία είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη, καθώς εκείνη έχει να δει τον μπαμπά της για περισσότερο από 7 χρόνια. Ο Tom Cruise μετά το διαζύγιο δεν κράτησε καμία επαφή μαζί τους, αφού ποτέ δεν συγχώρησε την Holmes μετά την λήξη του γάμου τους.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη