Skip to main content

CELEBS

Scarlett Johansson: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το μυστικό γάμο

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης με casual outfit



 

Παντρεύτηκε τον προηγούμενο μήνα τον κωμικό του Saturday Night Live, Colin Jost, σε μια μυστική τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φωτογραφικά κλικ. Πλέον κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη, με casual στιλ και φορώντας τη νέα χρυσή βέρα της.

Το γκρι φούτερ της, τζιν, αθλητικά παπούτσια, τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και η προστατευτική μάσκα προσώπου, δεν κατάφεραν να την κρύψουν από τους παπαράτσι. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω σε ένα messy bun και ο φακός εστίασε στη νέα χρυσή βέρα της, με την οποία είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται η ηθοποιός.

 

       

 

O γάμος του ζευγαριού ανακοινώθηκε μέσα από το λογαριασμό στο Instagram του οργανισμού Μeals on Wheels America. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο σε κλειστό κύκλο με την οικογένειά και τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας τους κανονισμούς ασφαλείας που υπαγορεύουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών. Η ευχή τους για το γάμο τους είναι να βοηθήσουν να αλλάξει κάτι για τους ευάλωτους ηλικιωμένους σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς, στηρίζοντας το @mealsonwheelsamerica. Παρακαλούμε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μια δωρεά για να συγχαρείτε το ευτυχισμένο ζευγάρι, κάνοντας κλικ στο bio" αναφέρθηκε στο λογαριασμό της οργάνωσης μαζί με τη φωτογραφία ενός ferry boat του Staten Island με τις λέξεις Just Married.

Η Johansson και ο Jost ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Μάιο του 2017 και αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα. Η ηθοποιός είχε παντρευτεί προηγουμένως με τον Ryan Reynolds από το 2008 έως το 2011, αλλά και με τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac από το 2014 έως το 2017, με τον οποίο έχει και την εξάχρονη κόρη της Rose Dauriac.

πηγή φωτογραφιών: (@scarlettcuties)

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς